ΕΙΔΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΜΙΔΩΝ !

preview_player
Показать описание
• ΑΓΩΓΗ ®
• Instangram ➤ agogi_
• FACEBOOK PAGE ➤ ΑΓΩΓΗ
• Το κανάλι δεν απευθύνεται σε φουσκωτους...
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Πιστεύω πος εγώ πρέπει να κανω πυραμίδα με χρόνο!
Ορεο βίντεο Μάριε! Μπραβο ειναι πράγματα που δεν λέγοντε

veltsistas
Автор

Σε λιγο θα πειτε να κανουμε και προπονηση σε δυαδες σε αυλη(υπαρχει λογος) και οσο ο ενας κανει, ο αλλος να τον καταβρεχει με λαστιχο (και γλιτωνουμε και τα κλιματιστικα το καλοκαιρι). Ωραιο βιντεο !

αηφξδ
Автор

Μια ωραία πυραμίδα είναι η εξής: κάνουμε τόσα δευτερόλεπτα διάλειμμα όσες και οι επαναλήψεις και ξεκινάμε 1 επανάληψη 1 δευτ. 2 επ. 2 δευτ. κλπ... φτάνουμε στο peak και μετά κατεβαίνουμε πάλι.Οι συνολικές επαναλήψεις είναι το τετράγωνο του αριθμού που θα φτάσουμε στο peak δηλαδή αν φτάσουμε μέχρι το 8 σύνολικά θα έχουμε κάνει 64.Οτί πρέπει για τους παραπονιάρηδες που δεν έχουνε χρόνο.

alan
Автор

Άκουσα με ενδιαφέρον το τέλος που αναφέρθηκες στην "πυραμίδα" με αλλαγή του αριθμού επαναλήξεων, μιας και κάνω μόνο καλλισθενική γυμναστική, δεν πάω γυμναστήριο. Αλλά τελικά δεν καταλαβαίνω την σκοπιμότητα του να κάνεις πχ το εξής: αφού έχω μέγιστο έλξεων τις 13, για να κάνω "πυραμίδα", θα πρέπει πχ να κάνω στο πρώτο σετ 5 έλξεις (άρα θα έχουν ελάχιστη διέγερση οι αντίστοιχοι μύες), μετά διάλλειμα ας πούμε 30", μετά να κάνω 7 έλξεις (θα με δυσκολέψει λίγο λόγω του μικρού διαλλείματος, συνήθως κάνω σετ των 11 επαναλήψςων αλλά με διάλλειμα 3 λετπά ανάμεσα), μετά διάλειμα πάλι 30" και μετά να κάνω 9 έλξεις (πολύ δύσκολα θα τις βγάλω και τελικά αυτό θα είναι το πρώτο σετ όπου πραγματικά θα νιώσω τους μύες να καίγονται), και πάλι διάλλειμα 30" (οπότε πλέον θα είναι κουρασμένος για το επόμενο σετ) και να προσπαθήσω να κάνω 11, που πιστεύω δεν θα τα καταφέρω, λόγω του μικρού διαλλείματος, και εν συνεχεια, πάλι με διαλλείματα 30" να κάνω 9, 7, 5. Εκτός και εαν δεχτώ οτι τα πρώτα 2 σετ θα είναι κάτι σαν ζέσταμα, και το κάψιμο θα γίνει στα επόμενα, που έτσι κι αλλιώς βγαίνουν 5 σετ (9, 11, 9, 7, 5). Ίσως να έχει και αυτό μια σκοπιμότητα τελικά. Αλλά τώρα που έγραφα αυτά μου ήρθε μια άλλη ιδέα. Γιατί να κρατάμε σταθερό το διάλλειμα? Μήπως να το αυξάνουμε λιγάκι καθώς ανεβαίνουμε (και να το ξαναμειώνουμε πάλι καθώς μειώνουμε επαναλήψεις)? Δλδ πες οτι κάνω το πρώτο σετ με 5 έλξεις, που είναι παιχνιδάκι, να κάνω μετά ίσως ένα διάλλειμα μόνο 20" ώστε ήδη το επόμενο σετ με τις 7 έλξεις να μου φανεί δύσκολο (δλδ ίσα που να βγάλω την 7η) και μετά να κάνω 40" και να κάνω 9 έλξεις (ώστε πάλι η 9η να είναι και το μέγιστο που μπορώ να κάνω) και μετά επειδή θα θέλω να βγάλω 11 (και μόνο 11!) στο επόμενο, να κάνω διάλλειμα 60" ώστε ίσα που να βγάλω την 11η, και μετά να κάνω διάλλειμα 50" για να καταφέρω μόλις να βγάλω 9, κλπ. Δλδ με απλά λόγια, μήπως το διάλλειμα μας πρέπει να είναι μεταβλητό ώστε ο αριθμός επαναλήψεων που θα κάνουμε (αυξανόμενος αρχικά, και ελλατούμενος μετά ) να είναι κάθε φορά ο μέγιστος ? Με εξαίρεση φυσικά το πρώτο σετ, όπου θα είναι απλώς ένα εύκολο σετ.

georgiosdoumas
Автор

Αν ο Power Training Νικος Αλεξιου (οπως εσυ αφιλοκερδως ετσι και κεινος δινει συμβουλες) ειναι ο Athlean X στην Ελλαδα εσυ εισαι ο Tony Horton
E ναι μη τα λες ολα με την μια χεχε οντως το θεμα γυμναστικης διατροφης δε σταματα ποτε υπαρχουν βασικες αρχες ομως δε σταματα να εξελισσεται Καλη σου μερα

tonymontana