Dikkat‼️ Yedikten iki saat sonra halsizlik çöküyorsa çok önemli Bağırsak geçirgenliğinizi çözmeden

preview_player
Показать описание
Yedikten İki saat sonra halsizlik çöküyorsa yediğiniz size zarar veriyordur‼️
Haşimato, diabet egzama ve sedef…
Temelinde mutlaka bağırsak geçirgenliği sorunu yatar‼️
Sezaryen doğum yapanlar safra kesesi sorunu yaşar‼️
Tırnağınız dahil, vücudunuzda mantar varsa bağışıklığınız düşük demektir‼️
Dikkat‼️
Yedikten iki saat sonra halsizlik çöküyorsa çok önemli ‼️
Bağırsak geçirgenliğinizi çözmeden,
Haşimato egzama sedef ve diabetinizi iyileştiremezsiniz

Programa konuk olan Uzm. Dr. Eyyüb Yılmaz
#saglik #ipnberlin #internationalpress #ipn #HayataDairÖneriler #YeniDünyaDüzeni #eyyubyilmaz @Kabızlık #EyyübYılmaz #Kabız #bagirsak
canlı #Haşimato #egzama #sedef #diabet
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Turkiyede bundan daha cabuk anlayıp cok ozet ve cok zekice soru sorabilen bir kisi daha tanimiyorum EMEL HANIM MASAÂLLAH

feyzacelik
Автор

Her doktor böyle anlatsa, hasta insan olmaz, programı sunan Emel hanımı da kutluyorum, gördüğüm enn iyi programcı, diğerlerine örnek olsun, bravo.!

sonsuzlukyolcusu.
Автор

Gerçek bir hekim.Yetistirenlerden Allah razı olsun 🙏🏼

semsahin
Автор

Mantıklı ol, duygularınla hareket etme… Hayal kurma, ayakların yere bassın biraz… Aklını kullan, duygular gelip geçer… Aman sonuçlarını iyi hesapla, sonradan pişman olacağın şeyler yapma… Tanıdık mı? Seçimlerinde kalbinin sesini dinleyenlere “ işte biliyordum”, dinlemeyenlere ise “ gerçekten mi, nasıl yani?” dedirtecek bir haberim var. Kalbin zekası var ve beyninden daha önce olacakları hissettiği bilimsel olarak ispatlandı.
Önce anne, babamızla başlayan sonra öğretmenlerimize kadar uzanan büyüme dönemimizde çoğunlukla öğretilen mantıklı olmak, duygularımızdan ziyade aklımızla hareket etmek üzerineydi. Aklımızı kullanmakta elbette bir sorun yok, Allah insana akıl vermiş, olasılıkları değerlendirip en doğru seçimi yapması için. Peki tüm dinlerde ve kültürlerde duyguların merkezi olarak kabul edilen kalbimizi bu kadar arka plana itmek, koşulsuza sadece beynimize, aklımıza güvenmek, kalbimizden geçeni, O’nu heyecanlandıranı göz ardı etmek nelerden vazgeçmenize sebep oldu hiç düşündünüz mü? Evlenirken, mesleğinizi, işinizi seçerken, bugün dahi bunları sürdürürken… Mantıklı olanı mı, yoksa kalbinizi çarptıranı mı seçiyorsunuz?

Küçük prens haklıymış: Gerçeği ancak kalbin gözü görebilir
Heartmat Institude’da Dr. Rollin McCraty tarafından yapılan çalışma, kalbimizin bilinenin ötesinde mucizevi diyebileceğimiz sezgisel zekasını gözler önüne seriyor.

Bu çalışmada 26 katılımcıya 30 resim gösterildi. Bazıları saldıran bir yılan, araba kazası gibi duygusal olarak yüksek uyarıcı, bazısı ise doğa manzarası gibi nötr uyarıcı resimlerdi. Katılımcı bir bilgisayar ekranı karşısında oturuyor ve bir yandan EEG ile beyin dalgaları, diğer yandan EKG ile kalp atışları takip ediliyordu. Katılımcının mouse’a her tıklamasından 6 sn. sonra, 3 sn. süreyle ekranda rastgele bir resim gösterildi. Ardından ekran 10 sn. karardı. Sonra tuşa tekrar basmaları istendi ve bu işlem 30 kez tekrar edildi. Veriler incelendiğinde sonuç şok ediciydi. Katılımcılar fotoğrafı gözleriyle görmeden sanki kalp resimleri biliyor gibiydi. Eğer resim yüksek uyarıcı bir resim ise kalp resim görünmeden önce 5 saniyeliğine yavaşlıyor, eğer düşük uyarıcı bir resimse kalp hızlanmaya başlıyordu. Yani bilgi önce kalbe geliyor oradan beyne iletiliyor, daha sonra vücut tepki veriyordu. Tüm bunlar olay gerçekleşmeden saniyeler önce oluyordu.
Bu çalışma kalbin zaman ve mekan sınırı olmayan, bilinçli zihnimizle algılayamayacağımız bir şekilde olacakları önceden sezdiğini göstermekte. Hani “İçime doğdu”, ya da “Malum oldu” denir ya işte bilimsel ispatı. Son yıllarda yapılan nöro-kardiyoloji çalışmalarında kalp ile ilgili elde edilen diğer şaşırtıcı bilgiler şöyle:

• Kalbin manyetik alanı beyninkinden yaklaşık 5000 kez daha güçlü ve vücuttan bir kaç metre uzakta ölçülebiliyor.
• Kalp duygularımıza göre değişen eletromanyetik dalgalar yaymakta.
• Kalp, beyinden ve otonom sinir sistemimizden bağımsız yaklaşık 40.000 nörondan oluşan bir ağa sahiptir.
• Kalp beyne, beyinin gönderdiğinden daha fazla sinyal göndermekte ve bu sinyaller duygusal deneyimimizi etkilemekte.
• Kalp sinir sisteminde, aynı beyindeki gibi, tüm vücut üzerinde bir etkiye sahip çeşitli nörotransmitterler ve hormonlar salgılanır: noradrenalin, dopamin ve oksitosin bu hormonların en önemlileri, bu arada oksitosin, anne sevgisini, dayanışmayı, hoşgörüyü, anlayışı ve sosyal davranışı etkilediği için “aşk hormonu” olarak adlandırılır.
• Anne rahmine düşen zigotta beyinden önce kalp oluşur ve atmaya başlar. Annenin beyin dalgaları bebeğin kalp atımlarıyla senkronizedir.

ekremmnisa
Автор

Eyyüb Yılmaz' dan tıbbi bilgilerin akışı çok anlaşılır..üslubundaki öğretmenliğini özgün buluyor ve seviyorum..
Teşekkürler ❤

deryayagbasanerten
Автор

Evet diş konusunda her bir dişin bir organa ait olduğunu Aidin Salihin kitabında dahi anlatılıyor her kese tavsiye ederim bir kerede olsa okumasını

cennetdilbaz
Автор

Bismillahirrahmanirrahim
“Bu inkârcılar, hiç mi yeryüzünde gezip dolaşmıyorlar ki, DÜŞÜNÜP TAŞINACAK KALPLERE ve gerçeğin sesini işitecek kulaklara sahip olsunlar. Şu bir gerçektir ki, kör olan yüzlerdeki gözler değil; asıl kör olan sinelerdeki gönüllerdir.” SADAKALLAHÜLAZİM (Hac, 22/46)

ekremmnisa
Автор

Yalnızlığın iyi tarafları da var. Planlı yaşıyorum, ne yapacağımı, nereye gideceğimi öncesinden karar veriyorum . İki kişi olunca hep bir kararlar, düşünceler, istekler karışıyor.Sürekli değişiyor. Yanındaki insanı mutlu edebilmek için kendi mutluluğumu unutuyorum. Anisen değişen fikirler, ya benim adıma aldığı kararları beni sinir ediyor. Sinirlenince de dıştan belli etmeyince içten içe bir süre kendime gelemiyorum. Böyle durumlar da insanı hasta ediyor. Yalnızlığı seviyorum sanırım. Bana iyi geliyor.

novat
Автор

Emel hanımı tebrik ediyorum.İşini çok iyi yapan gerçek bir sunucu...O yüzden programı çok güzel ve kaliteli....

fatmasezer
Автор

Farkındalığı yoksa
Kronik bir maruziyetten kurtulamaz.

Tespit harika.

havvaylmaz
Автор

Eyyüb Yımaz hocam sizə çox təşəkkür edirim. Allah sizdən razı olsun. Çox gözəl anlattınız. Allah Sizi qorusun.

leylaqhrmanova
Автор

Ne kadar keyifli bir video. Bu tür detaylara bayılıyorum. Sadece kırmızı pancardan sonraki idrarın kırmızı olmasının bağırsak geçirğenliğinden kaynaklanıyor olmasına katılmıyorum. Çok teşekkürler 💜🙏

grcugillerden
Автор

yanlızlık duygusundan nasıl çıkacağız herşey menfaat olmuş elini versen kolunu alamıyorsun

muratmurat
Автор

Harika program ve konuk emel hnm.sizi tebrik ediyorum konuklara çok iyi sorular sorup nokta bilgiler aktariyorsunuz

gultekinparlak
Автор

Emel Hanım, milyon dolarlık TV lerden çok çok daha iyi içerikler üretiyor

evrenpur
Автор

Kalp duygu beyninizdir.İcerisinde nöron barındırır.

ekremmnisa
Автор

❤👍Gözəl də anladım. Yemək yedikdən sonra döyünürdüm, nədənini anladım. Çox gözəl bir doktorum oldunuz, hər ikiniz.

k-pophayrani
Автор

Merhaba her bölümü heyecan ile izlemekteyim.Bilgiler, konuklar ve sizin sunumunuz çok çok iyi ...Merak ettiğim çocuklarda Gastroenterit kolit ve kum dökme ile çalışma yapmanızda mümkün müdür? Başarılarınız daim olsun.

meryemmeliser
Автор

Mutlu pazarlar..Eyüp bey sizi takip ediyorum..çok önemli ve değerli bilgiler veriyorsunuz....Çok teşekkür ederim aydınlatıcı açıklamalarınız için...

filiztoy
Автор

Cok teşekkür ederiz her video nuz faydalı ve bilgi verici Emelhanim

neslihan