Unboxing Microsoft Surface Pro 7. Tabletă și laptop în același timp, cu Windows 10

preview_player
Показать описание
#unboxingsurfacepro7 #unboxingmicrosoftsurfacepro7 #surfacepro7 #surface #tutorialsurfacepro

Dacă vrei un laptop de ultimă generație, cu touchscreen și Windows 10, Microsoft Surface Pro 7 poate fi o bună soluție. Ai în același timp o tabletă cu procesor Intel de generația a X-a, pe 10 nm, un laptop performant (grație tastaturii excelente) și un stylus care te va ajuta să desenezi și să iei notițe la un nivel profesional.

Microsoft Surface Pro 7 sau Microsoft Surface Pro X? Am avut de ales între cele două produse și, până la urmă,  am ales Pro 7 pentru faptul că are un procesor Intel performant, spre deosebire de Pro X, care vine cu un AMD interesant dar mai puțin puternic.

Surface Pro X este, cu siguranță mai sexy, cu marginile ecranului mai subțiri și un nou stylus, care nu necesită baterie, cu conectivitatea 4G și posibilitatea de a-i schimba SSD-ul. În materie de performanță, procesorul Intel de pe Surface Pro 7 este net superior, mai ales în aplicații precum Photoshop, Adobe After Effects și Camtasia, acolo unde viteza de procesare este esențială.

Surface Pro X suferă inclusiv la capitolul browsing, având nevoie, de exemplu, să îi descarci programe speciale pentru AMD, precum Google Canary.

Probabil a doua generație a Surface Pro X va fi cu siguranță mai bună și va deveni un concurent serios pentru Surface Pro 7, o tabletă folosită de cei care lucrează, de exemplu, în design, și care vor o alternativă la iPad.

Microsoft Surface Pro 7, un gadget all inclusive

Configurația aleasă de noi a fost cea cu Intel Core i5 1035G4 (Ice Lake) și 8 GB DDRAM 4, alături de 128 GB spațiu de stocare, o configurație absolut suficientă pentru un user obișnuit. Mai aveam la dispoziție o variantă cu i7 și 256/512 GB spațiu de stocare, însă prețul era aproape dublu.

Am cumpărat tableta, tastatura și stylus-ul dedicat de pe Amazon Germania. A ajuns la noi în numai 4 zile, la un preț foarte bun, de numai 1004 euro, echivalentul a aprox. 4850 de lei (tranzacție făcută prin Revolut, la cursul excelent furnizat de aceștia).

Pachetul a ajuns prin UPS, iar pe tot parcursul livrării am putut urmări unde se află și când ajunge la noi.

Am ales să o cumpărăm de pe Amazon pentru că, în România, prețul pachetului este de aprox. 6500 de lei, plus că nu o găsești decât foarte rar în ofertele magazinelor românești.

De ce am ales Microsoft Surface Pro 7?

Pentru că aveam nevoie de un gadget all inclusive, pe care să îl folosim, în primul rând, pentru editare foto (Photoshop), cu ajutorul stylus-ului.

Am vrut și o un nou gadget de entertainment – tableta de 12.3 inch este excelentă pentru văzut filme & gaming la un nivel mediu, având o rezoluție PixelSense de 2736 x 1824 pixeli și se aude foarte bine grație difuzoarelor stereo ( 1.6 watt cu Dolby Audio Premium).

În plus, aveam nevoie de un laptop ușor de folosit în orice situații, iar Surface Pro 7 oferă această soluție, grație tastaturii excelente, și care este iluminată.

Ce ne-a atras, dincolo de hardware și versatilitate, este autonomia foarte bună, de peste 10 ore, și faptul că se încarcă rapid, grație chargerului pe 65 W.

La capitolul periferice, tableta include, în premieră, un port USB Type C și conectivitate Wi-Fi 6, 802.11 ax, fapt care îi permite, cu ajutorul unui router compatibil, să livreze maximum de viteză pe internet (în tutorial veți vedea că am atins 1,8 GB/s)

Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Mulțumesc pentru efort. Dar camera nu focusează...și e obositor.

marevasilegabriel
Автор

Poți conecta un Xbox la laptop și sa joci jocuri FIFA?

solomonmandru
Автор

Vreau sa vad și eu cum poți sa vorbești de pe el, adică apeluri și sms cu cineva, ms. mult, pa.

solomonmandru