Hanuman Chalisa | M.S. Subbulakshmi | Carnatic Music | Hanuman Bhajan | Carnatic Classical Song

preview_player
Показать описание
Listen to the Carnatic Classical Version of 'Hanuman Chalisa' by M.S Subbulakshmi. Only on @saregamacarnaticclassical 🙏

Credits:

Song Name: Hanuman Chalisa
Artist: M.S. Subbulakshmi, Radha Viswanathan
Music: Goswami Sri Tulsidas
Lyrics: Traditional

#hanumanchalisa
#mssubbulakshmi
#saregamacarnatic
#carnaticmusicians
#carnaticmusic

Label: Saregama India Limited, A RPSG Group Company

Hanuman Chalisa Ms Subbulakshmi | Hanuman Chalisa By Ms Subbulakshmi | Ms Subbulakshmi Hanuman Chalisa | Nama Ramayanam Ms Subbulakshmi | Ms Subbulakshmi Devotional Songs | Ms Subbulakshmi | Kanagathara Sothiram Ms Subbulakshmi | Bhaja Govindam Ms Subbulakshmi | Ms Subbulakshmi Vishnu Sahasranamam | Lakshmi Ashtothram Ms Subbulakshmi | Hanuman Bhajan | Hanuman Ji Ke Bhajan | Jay Jay Jay Bajrangbali | Jay Jay Bajrangbali | Jay Bajrangbali | Jai Jai Bajrangbali | Hanuman Ji Song | Jai Bajrangbali | Hanuman Ji Ka Bhajan | Hanuman Chalisa Bhajan | Hanuman Ji Ke Gane | Bajrangbali Ka Bhajan | Hanuman Ke Bhajan | Hanuman Ke Gane | Hanuman Ji Ke Geet | Hanuman Chalisa Hariom Sharan | मंगलवार भक्ति : नॉनस्टॉप हनुमान जी भजन | Ms Subbulakshmi Songs
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

ஶ்ரீ குரு சரண ஸரோஜ ரஜ நிஜமனு முகுரு ஸுதாரி |
வரணௌம் ரகுவர விமல ஜஸு ஜோ தாயக பலசாரி ||
புத்திஹீன தனு ஜானிகே ஸுமிரௌ பவன-குமார |
பல புத்தி வித்யா தேஹு மோஹிம் ஹரஹு கலேஸ் பிகார் ||

ஜய ஹனுமான் ஞான குண ஸாகர் |
ஜய கபீஷ திஹு லோக உஜாகர் || 1 ||
ராமதூத அதுலித பலதாமா |
அஞ்ஜனி புத்ர பவனஸுத நாமா || 2 ||
மஹாவீர விக்ரம பஜரங்கீ |
குமதி நிவார ஸுமதி கே ஸங்கீ || 3 ||
கம்சன வரண விராஜ ஸுவேஸா |
கானன குன்டல கும்சித கேஶா || 4 ||

ஹாத வஜ்ர ஔ த்வஜா பிராஜை |
காம்தே மூம்ஜ ஜனேவூ ஸாஜை || 5 ||

சங்கர ஸுவன கேஸரீ நந்தன் |
தேஜ ப்ரதாப மஹாஜக பந்தன் || 6 ||

வித்யாவான குணீ அதி சாதுர் |
ராம காஜ கரிபே கோ ஆதுர் || 7 ||

ப்ரபு சரித்ர ஸுனிபே கோ ரஸியா |
ராமலகன் ஸீதா மன பஸியா || 8 ||

ஸூக்ஷ்ம ரூப தரி ஸியஹி திகாவா |
விகட ரூப தரி லங்க ஜராவா || 9 ||

பீம ரூப தரி அஸுர ஸம்ஹாரே |
ராமசந்த்ர கே காஜ ஸம்வாரே || 10 ||

லாய ஸஜீவன் லகன ஜியாயே |
ஶ்ரீ ரகுவீர ஹர்ஷி உர் லாயே || 11 ||

ரகுபதி கீன்ஹீ பஹுத் படாயீ |
தும மம ப்ரிய பரதஹி ஸம பாயீ || 12 ||

ஸஹஸ் பதன் தும்ஹரோ ஜஸ் காவை |
அஸ கஹி ஶ்ரீபதி கன்த லகாவை || 13 ||

ஸனகாதிக் ப்ரஹ்மாதி முனீஸா |
நாரத ஸாரத ஸஹித அஹீஸா || 14 ||

ஜம குபேர திகபால ஜஹாம் தே |
கபி கோபித கஹி ஸகே கஹாந் தே || 15 ||

தும் உபகார ஸுக்ரீவஹி கீன்ஹா |
ராம மிலாய் ராஜபத தீன்ஹா || 16 ||

தும்ஹரோ மந்த்ர விபீஷண மானா |
லங்கேஸ்வர் பயே ஸப் ஜக் ஜானா || 17 ||

யுக ஸஹஸ்ர ஜோஜன் பர் பானூ |
லீல்யோ தாஹி மதுர பல ஜானூ || 18 ||

ப்ரபு முத்ரிகா மேலி முக மாஹீன் |
ஜலதி லாம்கி கயே அசரஜ நாஹீன் || 19 ||

துர்கம காஜ ஜகத் கே ஜேதே |
ஸுகம அனுக்ரஹ தும்ஹரே தேதே || 20 ||

ராம துஆரே தும் ரக்வாரே |
ஹோத ந ஆக்ஞா பினு பைஸாரே || 21 ||

ஸப ஸுக லஹை தும்ஹாரீ ஸரனா |
தும் ரக்ஷக காஹூ கோ டர் னா || 22 ||

ஆபன தேஜ ஸம்ஹாரோ ஆபை |
தீனோன் லோக ஹாங்க தே காம்பை || 23 ||

பூத பிஸாச நிகட் நஹி ஆவை |
மஹாவீர ஜப நாம ஸுனாவை || 24 ||
நாஸை ரோக ஹரை ஸப் பீரா |
ஜபத நிரந்தர் ஹனுமத் பீரா || 25 ||

ஸங்கட் தேம் ஹனுமான் சுடாவை |
மன க்ரம் வசன் த்யான் ஜோ லாவை || 26 ||

ஸப் பர் ராம தபஸ்வீ ராஜா |
தின் கே காஜ ஸகல் தும் ஸாஜா || 27 ||

ஔர் மனோரத் ஜோ கோயி லாவை |
ஸோயி அமித் ஜீவன் பல் பாவை || 28 ||

சாரோன் ஜுக் பர்தாப் தும்ஹாரா |
ஹை பரஸித்த ஜகத் உஜியாரா || 29 ||

ஸாது-ஸந்த் கே தும் ரகவாரே |
அஸுர் நிகந்தன் ராம துலாரே || 30 ||

அஷ்டஸித்தி நவ நிதி கே தாதா |
அஸ பர் தீன் ஜானகீ மாதா || 31 ||

ராம் ரஸாயன் தும்ஹாரே பாஸா |
ஸதா ரஹோ ரகுபதி கே தாஸா || 32 ||

தும்ஹரே பஜன் ராம் கோ பாவை |
ஜனம்- ஜனம் கே துக் பிஸ்ராவை || 33 ||

அந்தகால ரகுபர் புர் ஜாயீ |
ஜஹாம் ஜன்ம ஹரி-பக்த் கஹாயீ || 34 ||

ஔர் தேவ்தா சிந்த ந தரயீ |
ஹனுமத் ஸேயி ஸர்வ ஸுக கரயீ || 35 ||

ஸங்கட கடை மிடை ஸப் பீரா |
ஜோ ஸுமிரை ஹனுமத் பல பீரா || 36 ||

ஜெய் ஜெய் ஜெய் ஹனுமான் கோஸாயீ |
க்ருபா கரோ குருதேவ கீ நாயீ || 37 ||

ஜோ ஸுத் பார் பாத் கர் கோயீ |
சூடஹி பன்தி மஹா ஸுக் ஹோயீ || 38 ||

ஜோ யஹ படேன் ஹனுமான் சாலீஸா |
ஹோய ஸித்தி ஸாகீ கௌரீஸா || 39 ||

துல்ஸீதாஸ் ஸதா ஹரி சேரா |
கீஜை நாத ஹ்ருதய மஹ டேரா || 40 ||

vidyarashmin
Автор

భగవంతుడు శ్రీమతి. M. S. సుబ్బలక్ష్మి
గారి స్వరం ద్వార మనకు అందించిన ఒక ఆధ్యాత్మిక కానుక.

balakrishnaprabhakarrao
Автор

Jai Shri Ram
In my horoscope Mangal and Shani are weak and I was also going through a bad dasha astrologically.
Following things happened
A) Twice in dreams my Guru told me to worship hanuman
B) Unexpectedly I got a hanuman locket when my Shani period started.I got the locket on Shanivaar.
C) I got further dreams where a person told me that only because of Hanuman, the effect of the bad period is not showing.
D) After some time, On a Mangalvaar the locket broke and I checked to find that the bad period of Shani had just ended (Which means the locket had served the purpose and was not required further). I also got a dream where I saw that a big Shani temple had opened.
Ultimately the period went off very smoothly without any issues.
Honouring my Guru's word, I worship Hanuman daily.
Thanks.

onlinesaidasa
Автор

It’s kinda crazy how nobody wants to get out of the rabbit hole and read the book Cosmic Wealth Frequencies on Borlest.

Pratishtha-Bhakti
Автор

I am a Christian ❤
I Read Hanuman Chalisa every day morning ❤ Jai Shree Ram ❤
Jai Bajrang Bali ❤

kingsmediatv
Автор

A rare spiritual treat in female voice of a legend. Jai Hanuman gian gun sagar. Ram kaj karvey ko atur. Ram Lakshman Janki jai bolo Hanuman ki.

Vijay-pmvv
Автор

Maa Saravaswathi given this chant on earth in the form of voice of Late M. S. Subbalakshmi 👏👏👏

valmiki
Автор

|| Doha ||
Shri Gurucharan sarojaraj Nijamana mukura sudhaari
varanau rahuvara bimala jasu Jodayaka phalachari
Budhi heena thanu janike Sumirou pavana kumar
Bala budhi vidya dehu mohe Harahu kalesa bikaar ||

|| Choupai ||
JaiHanuman gnyangunsagar
JaiKapisa tihuloka ujagar || 1 ||

Ramdoota atulita baladhama
Anjani putra Pavanasutnama || 2 ||

Mahavira vikrama Bajrangi
Kumatinivara sumatike sangi || 3 ||

Kanchanbarana biraja suvesa
Kanana Kundala Kunchita Kesha || 4 ||
Hatha vajra audhvaja birajai
Kaandhemoonja janevusajai || 5 ||

Sankara suvana kesari nandana
Teja prataapa maha jagabandana || 6 ||

Vidyavaana guni ati chaatura
Ramkaja karibeko aatura || 7 ||

Prabhucharitra sunibekorasiya
Ramalakhana sita mana basiya || 8 ||

Sukshma roopadhari siyahi dikhava
vikata roopdhari lankajarava || 9 ||

Bhima roopadhari asura samhare
Ramachandrake kajasavare || 10 ||

LayeSanjivana lakhana jiyaye
ShriRaghuveera harishi uralaye || 11 ||

Raghupatikinhi bahutabadai
tuma mama priya bharata hi samabhai || 12 ||

Sahasa badana tumharo jasagaavai
Asakahi shripati kantalagaavai || 13 ||

Sanakadika brahmaadi muneesa
Narada sarada sahita aheesa || 14 ||

Jamakubera digapaala jahante
Kabikovida kahi sakai kahate || 15 ||

Tuma upakara sugreevahi keenha
Rama milaya rajapada deenha || 16 ||

Tumharo mantra vibheeshana mana
Lankeshwara bhaye subajagajana || 17 ||

Juga sahasra yojana parabhanu
Leelyotahi madhura phala janu || 18 ||

Prabhumudrika melimukha mahee
Jaladhi langhigaye achraja nahee || 19 ||

Durgama kaja jagathake jethe
Sugama anugraha tumhretete || 20 ||

Ramduaare tumrakhavare
Hotana agnya binupaisare || 21 ||

Saba sukha lahai tumharisarana
Tuma rakshaka kahu ko daranaa || 22 ||

Aapanteja samharoaapai
Teenoloka hankate kampai || 23 ||

Bhoota pisaacha nikata nahi aavai
Mahabeera jaba naama sunavai || 24 ||

Nasairoga harai sabpeera
Japata nirantara hanumata beera || 25 ||

Sankatathe hanumanchudavai
manakrama bachana dhyana jolavai || 26 ||

Saba para rama tapasveeraja
Tinke kaja sakala tumsaja || 27 ||

Aur manoratha jokoilavai
Soyi amita jeevana phala pavai || 28 ||

Charo juga paratapa tumhara
haiparasidha jagata ujiyara || 29 ||

Sadhusantake tum rakhaware
Asura nikandana ramadulare || 30 ||

Ashta sidhi navanidhike data
asavaradeenha Janaki mata || 31 ||

Ramarasayana tumhare pasa
sadaraho raghupatikedasa || 32 ||

Tumhare bhajana ramakopavai
Janam janam ke dukh bisraavai || 33 ||

Anth kaala raghubara purajayee
Jaha janma hari kbhata kahayee || 34 ||

Aurdevata chittana dharayi
hanumata seyi sarvasukha karayi || 35 ||

Sankatahatai mitai sabpeera
jo sumirai hanumata balaveera || 36 ||

Jai Jai Jai hanuman gosai
Kripakaro Gurudevkinayee || 37 ||

Jo satavara pata kara joyee
chutahi bandhi maha sukha hoyi || 38 ||

Jo yaha padai hanuman chalisa
Hoye siddhi saakhi gaureesa || 39 ||

Tulasidasa sada harichera
Keejai natha hridaya mahadera || 40 ||

|| Doha ||
Pavana tanaya sankata harana
mangala muriti roopa
Ramalakhana sita sahita
hridaya basahu surabhoop||

indradirector
Автор

ஶ்ரீ குரு சரண ஸரோஜ ரஜ நிஜமன முகுர ஸுதார
வரணௌ ரகுவர விமலயஸ ஜோ தாயக பலசார
புத்திஹீன தனுஜானிகை ஸுமிரௌ பவன குமார
பல புத்தி வித்யா தேஹு மோஹி ஹரஹு கலேஸ விகார்

ஜய ஹனுமான ஜ்ஞான குண ஸாகர
ஜய கபீஸ திஹு லோக உஜாகர (1)
ராமதூத அதுலித பலதாமா
அம்ஜனி புத்ர பவனஸுத நாமா (2)
மஹாவீர விக்ரம பஜரங்கீ
குமதி நிவார ஸுமதி கே ஸங்கீ (3)
கம்சன வரண விராஜ ஸுவேசா
கானன குன்டல கும்சித கேசா (4)
ஹாதவஜ்ர ஔ த்வஜா விராஜை
காம்தே மூம் ஜஜனேவூ ஸாஜை (5)
சங்கர ஸுவன கேஸரீ நந்தன
தேஜ ப்ரதாப மஹாஜக வன்தன (6)
வித்யாவான குணீ அதி சாதுர
ராம காஜ கரிவே கோ ஆதுர (7)
ப்ரபு சரித்ர ஸுனிவே கோ ரஸியா
ராமலகன சீதா மன பஸியா (8) - ராம…

ஸூக்ஷ்ம ரூபதரி ஸியஹி திகாவா
விகட ரூபதரி லங் ஜராவா (9)
பீம ரூபதரி அஸுர ஸம்ஹாரே
ராமசந்திர கே காஜ ஸம்வாரே (10)
லாய சஞ்ஜீவன லகன ஜியாயே
ஶ்ரீ ரகுவீர ஹரஷி உர் லாயே (11)
ரகுபதி கீன்ஹீ பஹுத் படாயீ
தும மம ப்ரிய பரத ஸம பாயீ (12)
ஸஹஸ வதன தும்ரோ யசு காவை
அஸ கஹி ஶ்ரீபதி கண்ட லகாவை (13)
ஸனகாதிக ப்ரஹ்மாதி முனீசா
நாரத சாரத ஸஹித அஹீசா (14)
யம குபேர திக்பால ஜஹாம் தே
கவி கோவித கஹி ஸகை கஹாம் தே (15)
தும உபகார சுக்ரீவஹி கீன்ஹா
ராம மிலாய ராஜபத தீன்ஹா (16) - ராம…

துமரோ மந்தர விபீஷண மானா
லங்கேஸ்வர பயே ஸபு ஜகு ஜானா (17)
யுக சகஸ்ர யோஜன பர பானூ
லீல்யோ தாஹி மதுர பல ஜானூ (18)
ப்ரபு முத்ரிகா மேலி முக மாஹீ
ஜலதி லாம்கி கயே அசரஜ னாஹீ (19)
துர்கம காஜ ஜகத கே ஜேதே
சுகம அனுக்ரஹ தும்ரே தேதே (20)
ராம துஆரே தும ரகவாரே
ஹோத ன ஆஜ்ஞா பினு பைஸாரே (21)
ஸப ஸுக லஹை தும்ஹாரீ சரணா
தும ரக்ஷக காஹூ கோ டர் னா (22)
ஆபன தேஜ ஸம்ஹாரோ ஆபை
தீனோம் லோக ஹாம்க தே காம்பை (23)
பூத பிசாச நிகட நஹி ஆவை
மஹவீர ஜபு நாம ஸுனாவை (24) - ராம…

நாஸை ரோக ஹரை ஸபு பீரா
ஜபத நிரந்தர் ஹனுமத் வீரா (25)
சங்கட ஸே ஹனுமான சுடாவை
மன க்ரம வசன த்யான ஜோ லாவை (26)
ஸப பர் ராம தபஸ்வீ ராஜா
தினகே காஜ ஸகல தும ஸாஜா (27)
ஔர் மனோரத ஜோ கோயி லாவை
தாஸு அமித ஜீவன பல பாவை (28)
சாரோ யுக பிரதாப் தும்ஹாரா
ஹை பரஸித்த ஜகத உஜியாரா (29)
ஸாது ஸன்த கே தும ரகுவாரே
அசுர நிகன்தன ராம துலாரே (30)
அஷ்டஸித்தி நவ நிதி கே தாதா
அஸ வர தீன் ஜானகீ மாதா (31)
ராம ரஸாயன தும்ரே பாஸா
ஸாத ரஹோ ரகுபதி கே தாஸா (32) - ராம…

தும்ரே பஜன ராமகோ பாவை
ஜன்ம ஜன்ம கே துக பிஸராவை (33)
அந்தகால ரகுவர புரஜாயீ
ஜஹாம் ஜன்ம ஹரிபக்த கஹாயீ (34)
ஔர் தேவதா சித்தன தரயீ
ஹனுமத சேயி ஸர்வ சுக கரயீ (35)
ஸங்கட கடை மிடை ஸபு பீரா
ஜோ ஸுமிரை ஹனுமத பல வீரா (36)
ஜெய் ஜெய் ஜெய் ஹனுமான கோஸாயீ - 2
க்ருபா கரோ குருதேவ கீ நாயீ (37)
யகு சத வார பாட கர கோயீ
சூடஹி பன்தி மஹா ஸுக ஹோயீ (38)
ஜோ யஹ படை ஹனுமான சாலீஸா
ஹோய ஸித்தி ஸாகீ கௌரீசா (39)
துளஸீதாஸ சதா ஹரி சேரா
கீஜை நாத ஹ்ருதய ம டேரா (40) - ராம…

rathna
Автор

We must chant hanuman chalisa on every tuesday

susilas
Автор

I am a Catholic by brought up, but I am proud to a Hanuman Bhakt…. So powerful Hanuman…. Salute Tulasi Das…. Jai Shree Ram….. Jai Hanuman …. Very good classic from Saregama… thanks a lot, expecting more from your label… Jai Shree Ram

Luke_Naren
Автор

Cannot forget them. Voice music 😊 Vishnu sahasranama and other endless.

ramachandrantk
Автор

Her voice is like nectar dripping from heaven.

haneefhasanuddin
Автор

MS and her chanting of Hanuman Chalisa would last forel ever.

kalvakotk
Автор

🕉🔱🕉
श्रीराम जयराम जयजयराम॥
श्री आंजनेयम् वन्देऽहम् ॥
SALUTATIONS to the LOTUS FEET of
SRI MATHA SUBBULAKSHMI AMMA
🇮🇳
🙏🙏🙏👏

PalaparthiSivaSankaraPrasad
Автор

Maa Sarasawati's blessing to Subbulakshmiji. Sat Sat Pranam. Hanuman Chalisa is Mahamantra - regular chanting will lead one to Moksh & Nirvana. 🙏

successhighway
Автор

प्रथमच ऐकली ही प्रस्तुती. अप्रतिम आणि अती सुंदर. धन्यवाद आपले सारेगामा❤🎉

laxmikantdesai
Автор

I never knew Hanuman chalisa can sung with such a melodious music. It was achieved by Smt Subbulaksmi.

d.vasudevapatwardhan
Автор

ஸ்ரீ ராம ஜெயம் 🕉🙏🏽
ஜெய் ஸ்ரீ ராம் 🕉🙏🏽

MASHANKARMAHADEVAN
Автор

this is really melodious. jai bolo hanuman

carbreddy