Navitel AR280 Dual recenzja budżetowego rejestratora z tylną kamerą /t296

preview_player
Показать описание
Zapraszam do obejrzenia mojej recenzji wideorejestratora Navitel AR280 Dual.

#navitel #ar280dual #dashcam
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Tylna kamera pokazuje tylko niebieski obraz, jakiś pomysł dlaczego tak się dzieję?

sebastianmalinowski
Автор

Da się oglądać jakoś nagrania na telefonie? Ściągałem ich aplikacje ale WIFI nie znajduje mi tego urządzenie 😢

JohnyUczony
Автор

Hello, how did you get the normal playback speed, because I only have fast playback.

WEGA
Автор

Jak włączyć nagrywanie z tylniej kamery, ewentualne gdzie je zapisuje bo nie mogę nigdzie znaleźć w urządzeniu ....

kubagalica
Автор

ja teraz ma wreszcie z tylnia kamerką rejestrator, Manta DVR505F DUO - FullHD, dziła to bardzo sprytnie i latwy montaż

adakolubek
Автор

Pytanie odnośnie tylniej kamerki wrzystko podłączone podgląd jest lecz nie mogę wyświetlić tylnego nagrania obrazu na kamerce, czy coś trzeba w ustawieniach czy tylko na komputerze można odczytać nagranie przód i tył

Patusiara
Автор

Witam kupiłem taka kamerkę i wyświetla tylna ale jak przeglądam filmy to nie ma

pawelata
Автор

detektor ruchu mi nie działa ręką nawet macham przed kamerą i h.j

DroneCAM
Автор

Witam. Chce kupić mężowi kamerkę i myślę o tej lub o Navitel R600 ful hd2. Którą by Pan wybrał dla siebie? Dodam że z tyłu ma przyciemnianą szybę wiec niewiem jak by podołała ta tylnia.

RudaMilka
Автор

Mam dokładnie taką kamerę i niestety tylna pokazuje obraz w odbiciu lustrzanym. Pisałam do navitela ale póki co cisza, szukałam w ustawieniach - nie widzę nic co mogłoby mi pomóc. Może masz jakiś pomysł? Pozdrawiam :)

malinamalinowa
Автор

Polecasz ten zestaw ? Czy lepiej kupić coś innego. Pytanie też czy jak nagrywa kamera z tyłu jeśli ktoś ma przyciemnione szyby

Snickers__
Автор

Obejrzałem kilka kawałków tego nagrania (bo się spieszę) ale widać, że masz pojęcie o tym co robisz. Filmy nocne - nie oglądamy pustej ulicy czy lasu jak u większości ale tablice rejestracyjne z bliska. Mowa o fokusie i okoliczne - rzeczowo i konkretnie a nie jak u innych klepanie 3 po 3. Tak trzymaj!

libglade
Автор

Do jakiej pojemności karty obsługuje ta kamerka?

CJ
Автор

Czy jest w tej cenie coś lepszego i z większym ekranem, żeby nadawało się na kamerę cofania?

pepitogrande
Автор

Jeśli jest to tania kamera to ja nie wiem. Jednak pare stów kosztuje

alicja
Автор

To nie jest kamera tylnia tylko wewnętrzna

i-wydarzenia
Автор

Ta. Zwłaszcza tylna kamerka zasługuje na "pochwałę". Przyklejana na taśmę dwustronną. A są szyby tylne pod różnymi kątami nachylenia. Zero regulacji w takim przypadku...Przykleisz i na tym koniec. Opis na filmikach dla ludzi mało rozgarniętych. Zapewne bym nie zaskoczył która jest przednia a która tylna. Czy żyjemy w społeczeństwie tak mało rozgarniętym, gdzie media i inne "fejsbuki" wypalają ludziom szare komórki do zera?

Santur