Cum ne protejăm de o fraudă imobiliară? - interviu cu Alexandra Hila, avocat Hila Legal

preview_player
Показать описание
Cumpărătorii trebuie să ia în considerare șase criterii în alegerea locuinței potrivite, în special atunci când se gândesc să facă o achiziție într-un proiect aflat la stadiul de plan. Alexandra Hila, Avocat fondator al Biroului de Avocați Hila Legal, ne explică cele mai comune 6 situații în care poți fi expus la o fraudă imobiliară și cum să te protejezi.

00:00 – 00:14 Introducere
00:15 – Cum să-ți protejezi sumele date ca avans pentru rezervarea unei locuințe care se află în construcție
01:39 – Ce faci dacă dezvoltatorul nu își respectă obligațiile și întrerupe comunicarea, deși promisiunea de vânzare-cumpărare a fost deja semnata?
02:22 – Recuperarea avansului oferit pentru rezervarea unei locuințe. Se poate recupera sau nu?
03:02 – Care este procedura legală în cazul în care dezvoltatorul intră în insolvență sau faliment înainte de finalizarea proiectului?
03:42 – Cum te asiguri ca locuința ta nu e vânduta și către alte persoane?
04:28 – Trei modalități prin care putem verifica dezvoltatorul de la care dorim sa cumpărăm

#imobiliarero
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

F bune intrebari, raspunsuri vagi. Insolventa = ai cam incurcat-o, nu mai vezi banii. Carte funciara?.., La nivel de green field exista una ca sumar pt teren si imobilul intreg (va urma ulterior sa se "sparga" in nr de ap. Locuri de parcare...etc), deci nu poti afla daca s-a vandut de 2, 3....x ori. Cel mai Important este Investigatia anterioara: firma, seriozitate, de cand pe piata, intrebari stg-dr, cate ap. A livrat...., etc

Gabi-