#ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ - 'Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ' - 21/11/2022

preview_player
Показать описание
Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στην εκπομπή "Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ", ο δημοσιογράφος & πολιτικός αναλυτής Θόδωρος Μεχλιζόγλου, συζητά στο στούντιο του E-roi, με τον Γραμματέα της Δ.Ε. του ΔΗΚΚΙ, Γιώργο Μπούτρη.

#ΧΡΕΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΕΧΝΗΤΕΣ #ΚΡΙΣΕΙΣ.

#Μπούτρης #Μεχλιζόγλου #ΔΗΚΚΙ

_________________________________________________________

🔴 Στηρίξτε το κανάλι του #ΕΠΑΜ κάνοντας Like, Κοινοποίηση και σχολιάζοντας το βίντεο.

🔴 Ο αγώνας είναι εκεί έξω και κανείς μας δεν περισσεύει.

Ενημέρωση για τη Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία:

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας με κύριους μηχανισμούς το ευρώ, Ε.Ε, χρέος, μνημόνια και την ντόπια εναλλασσόμενη δωσιλογική διακυβέρνηση, να αγωνιστούν πλάι στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.

Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν τα Πέντε Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. :

- Mη Αναγνώριση - Διαγραφή Χρέους.
- Νέο Εθνικό Νόμισμα.
- Ανατροπή Μνημονίων - Έξοδος από Ε.Ε.
- Δικαιοσύνη - Τιμωρία Ενόχων.
- Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Μπράβο στον «δημοκράτη» που διέγραψε μόλις τώρα το σχόλιό μου στην εκπομπή με τίτλο «ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ & ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ: Μετά τη #Χερσώνα, τί; - "Πίσω από τα Γεγονότα με τον Π. Μαντά - Μάλλον ενόχλησαν τα λάικ που ήταν πολλά.

idmon
Автор

Το καθεστώς εξαίρεσης και οι άχρονοι κανόνες του
Στο ψαχτήρι(τα ημερολόγια ενός ιού)

hugnbsc
Автор

Μπραβο σας για την εκπομπη σας . Ο Κος Μπουτρης ανοιξε παρα πολυ τον χαρτη της πραγματικοτητας . Ενα συνθημα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε πλεον ειναι ξεκαθαρα πλεον των αλλων παγκοσμοιοποιηση ή Δημοκρατια ? Ξεκαθαρα ολοι οι συστημικοι ειναι με την παγκοσμοιοποιηση .

ΝΙΚΟΛΑΟΣΖΕΡΒΑΣ-εγ
Автор

*ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην φίλη Jejejjejej Eiieie :*
Πιστεύω στην αρχή που διατυπώσατε, που καταλαβαίνω οτι είναι κοινή και για τους δυό μας. Δηλ. οτι οι ποινές πρέπει να είναι πάντα ανάλογες των συνθηκών και των σκοπών που πρέπει να υπηρετήσουν.
Για παράδειγμα: Εγώ έχω στο νού μου μία κοινωνία περίπου σαν αυτή που είναι στην Νορβηγία, που όπως ξέρετε, όχι μόνο έχει καταργηθεί η θαν ατική ποινή, αλλά οτι και το μέγιστο των ισοβίων, είναι τα 16 χρόνια (όπως είχαμε και με τον να ζί δολοφ όνο των αθώων παιδιών). Και δείχνει οτι πράγματι αποδίδει, γιατί η εγκληματικότητα είναι η χαμηλότερη.
Από την άλλη πλευρά σε επανα στατικές συνθήκες, διαφορετικών κοινωνικών εποχών, μπορεί η θαν ατική ποινή να είναι ο σωστός τρόπος, όπως για παράδειγμα στην Γαλλική επ ανάσταση, ήταν σωστός ο τρόπος της τρομο κρατίας κατά την άποψή μου, γιατί αυτό επέβαλαν οι τότε συνθήκες και τίποτα άλλο δεν θα έφερνε αποτέλεσμα. Για σήμερα, πιστεύω αυτά που σας είπα.

idmon