Tekoäly. Generatiivinen AI ja uudet luovat tekoälytyökalut - mitä vuodessa tapahtui?

preview_player
Показать описание
Luovan tekoälyn (GenAI) eli generatiivisen tekoälyn potentiaali lisätä tuottavuutta on valtava. Mutta, onko kyse siitä, päätyvätkö oikeat työkalut oikeisiin käsiin, vai eteneekö tekoäly autonomiseksi sisältöjen suoltamiseksi?

Tällä videolla pureudutaan generatiivisen tekoälyn (GenAI) tuottavuusvaikutuksiin, työkalujen kehittymiseen, sekä pohditaan millaisia hyötyjä ja haittoja muutos tuo tullessaan. Tervetuloa kanavalle!

0:00 Alustus
0:43 Ammattien korvautumisesta
1:09 Tuottavuus kasvaa
2:04 Yllättävät luovat työkalut
3:11 Kustannukset
4:12 Tuottoja kehittäjille
5:00 Helppous lisää sisältöjen määrää? Kenelle tarjotaan?
5:40 Sääntelystä
6:15 Maailma muuttui vuodessa- AI näkyy ja kuuluu
7:31 Kilpailuetua työelämässä
7:56 Kokemuksia - pidä hihna tiukalla!
8:50 Loppusanat 100% ihmisen luomaa

#wicprese #genai #ai

Ps. Videolla lupasin kopioida tähän tekstikenttään tekoälyn muokkaaman käsikirjoitusversion. Voit arvioida itse, kumman olisit katsonut mieluiten!

"Futuristic design and color suggesting technological advancements. Realistic human or humanoid face and figure looking at a computer or lines of code. Thoughful, dreamy. "
Negative prompt: "Cartoony lines, blurriness."

(ChatGPT Pro) Tässä tiivistetty ja eläväistetty versio tekstistäsi:

GEN-AI: Tekoälyn mullistava voima – vuosi muutosta!
Hei ja tervetuloa WIC Scienceen! Olen Sami Pöntinen ja tänään sukellamme tekoälyn mullistavaan maailmaan.
Muistatko, kun OpenAI julkaisi ChatGPT:n 2022? Siitä lähtien tekoälymallit, kuten Google's Bard, ovat mullistaneet työpöydät ja puhelimet. Mutta suurin kysymys ei ole enää, korvaako tekoäly ammatit, vaan kuinka se muokkaa niitä.
Kenties olet kuullut nimistä Midjourney tai Sounddraw? Tai ehkä olet lukenut McKinseyn raportin, joka arvioi tekoälyn lisäävän maailmantalouden arvoa biljoonilla dollareilla. Mutta mietipä tätä: tekoälyn luomat kuvat, videot ja musiikki ovat monesti niin aitoja, että niiden erottaminen ihmisluodusta on haaste.
On kiehtovaa, että vaikka tekoäly voi luoda syvällistä sisältöä, se voi myös "hallusinoida". Voimmeko siis todella luottaa siihen? Tai onko aika merkitä aidot sisällöt vesileimoilla "100% ihmisen tuottamaa"?
Ennen kuin lähdet, haluan paljastaa: tämä teksti on 100% minun luomani, ilman tekoälyä. Mutta kurkkaa alle, miltä se näyttää GPT-4:n silmin. Muista kommentoida kokemuksiasi tekoälystä ja liity mukaan keskusteluun! Nähdään pian!

Toivottavasti tämä versio puhuttelee katsojiasi ja tekee aiheesta entistä houkuttelevamman!

Tässä linkkejä mielenkiintoisiin tekoälyavusteisiin sisältöihin:
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Mielenkiintoinen ja ajankohtainen aihe. Ahmin, jälleen kerran, videotasi. Itse olen lähinnä pelleillyt tekoälyn kanssa kun puhutaan videomateriaalista. Käyttämäni tekoäly osaa siis vain tuottaa kirjoitetun tekstin aika mukiinmeneväksi suomen kieleksi ja jota joko luonnollinen ihminen tai tekoälykasvo sitten tuottaa. Tekstiin ei voi laittaa esim. pst, sshh, tai hiljaisempaa ääntä tai huudahtuksia, vaan se on samalla lukunopeudella ja monotomialla tuotettua. Puhun siis HeyGenistä. Deep Face -videot on kai hieman kirosana, mutta en tiedä mikä siinä on joka kiinnostaisi kuitenkin päästä kokeilemaan kunnolla. Softat taitavat olla enempi Linux puolelle ja itse käytän Win11:sta.

EmDzei
visit shbcf.ru