Πως να αλλάξω το σιφώνι του νιπτήρα??? Σιφώνι νιπτήρα

preview_player
Показать описание
Πως να αλλάξω το σιφώνι του νιπτήρα??? Σιφώνι νιπτήρα

Αυτό το βίντεο που βλέπουμε όπως και όλα τα άλλα βίντεο που ανεβαίνουν σε αυτό το κανάλι είναι μόνο για ΘΕΑΣΗ και τίποτα παραπάνω. Μην επιχειρήσετε να κάνετε οτιδήποτε βλέπετε στο βίντεο χωρίς να έχετε τις απαραίτητες γνώσεις.
Να φωνάζετε πάντα έναν ειδικό.
Ο δημιουργός του βίντεο δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος.
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Μην επιχειρήσει κανένας να κάνει μόνος του οτιδήποτε από αυτά που βλέπει στο βίντεο χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις η εμπειρία. Το βίντεο είναι για ψυχαγωγικούς σκοπούς μόνο και ο δημιουργός δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κάποιος επιχειρήσει να αντιγράψει και να κάνει κάτι από αυτά που βλέπει.

DIY.kataskeves-episkeves
Автор

Ακολουθήστε με και στο instagram στο λογαριασμό : diyideeskailyseis
DIY ιδέες και λύσεις

DIY.kataskeves-episkeves
Автор

Σε νέες εγκαταστάσεις θα πρέπει να βάζουμε την λεγόμενη τερματική γωνιά Φ40 στην αποχέτευση του νιπτήρα στον τοίχο. Η οποία έχει λάστιχο για την εφαρμογή του όποιου σιφωνιού επιλέξουμε. Και έτσι δεν κολλάμε το σιφώνι στην εντοιχιζόμενη γωνία στον τοίχο.
Η σιλικόνη, σε πιθανό βούλωμα στο σημείο που την έβαλες, δεν θα κρατήσει πιθανόν το νερό, και θα γεμίσει το ντουλάπι με νερό. Η λύση για την συγκεκριμένη περίπτωση, που πρέπει να κολληθεί στο σημείο, είναι να επιλέξουμε το σπυραλωτό σιφώνι με το ρακόρ, με χάλκινη έξοδο. Και να αλλάξουμε την χάλκινη έξοδο με σωλήνα 10 εκ. pvc Φ32. Το κόλλημα της σωλήνας pvc Φ32 στην γωνία στον τοίχο πρέπει να γίνει με κόλλα pvc. Και έτσι κάποια στιγμή αν χαλάσει το σιφώνι, να μπορούμε εύκολα ξεβιδώνοντας το ρακόρ να το αλλάξουμε.
Πριν την κόλλα pvc, βάζουμε primer στα σημεία προς συγκόλληση (αρσενικό και θηλυκό) ή τα ξύνουμε να φύγει η γυαλάδα με σμυριδόπανο ή γυαλόχαρτο. Αυτά για επαγγελματική υπεύθυνη εφαρμογή, χωρίς πιθανές διαρροές στην αποχέτευση στους νιπτήρες και νεροχύτες.
Για ανομοιογενή υλικά (π.χ. μαντέμι με pvc) υπάρχει η κόλλα πολυουρεθάνης ή η κόλλα δύο συστατικών (και όχι η σιλικόνη). Και εκεί θέλει το υλικό να είναι καθαρό και να έχουμε αφαιρέσει την γυαλάδα αν έχει, με ένα γυαλόχαρτο ή σμυριδόπανο.
Η σιλικόνη στεγανοποιεί σίγουρα μόνο, όταν υπάρχει πίεση ανάμεσα στα δύο υλικά που εφάπτονται, με την σιλικόνη ενδιάμεσα. Π.χ. πάγκος κουζίνας με τοίχο. Από κει και πέρα η όποια εφαρμογή είναι σχετική. Στις σιλικόνες υπάρχουν και σε αυτές ποιότητες.
Όπως και στα εύκαμπτα σιφώνια νιπτήρος υπάρχουν ποιότητες. Και για την προστασία των επίπλων να επιλέγουμε τα καλά (Β.Τ) και όχι τα φθηνά σιφώνια (Ε.Τ.).
Σε παλιές εγκαταστάσεις με μολυβδοσωλήνες, εκεί δεν είναι και τόσο εύκολη η αλλαγή του χάλκινου σιφωνιού.
Πάντως συμφωνώ και με αυτά που λες.
Tην καλησπέρα μου.

thanoskretsis
Автор

Καλησπέρα κ καλη χρονιά.Στο βίντεο η τάπα του νιπτήρα ανοικοκλεινει με βέργα αν ειδα σωστά, υπαρχει βίντεο πως αλλάζει ο μηχανισμος της ταπας.(πηρα μπαταρια και εχει ταπα που ανοιγοκλείνει με πάτημα χωρίς βέργα.Ευχαριστω.

tcpuief
Автор

Ερώτηση, στις παλιές εγκαταστάσεις που εξέχει μεταλλικός σωλήνας, σε περίπτωση που σαπίσει πώς γίνεται επιδιόρθωση;

iliasntarladimas