OLDU O ZAMAN, BIRAKALIM BU İŞLERİ.. HER ŞEYİ YAPAY ZEKA YAPSIN!

preview_player
Показать описание
afied ! ❤️
---
⚠️ Video icinde marka gozukmesi veya kisisel yorum sebebiyle reklam olabilir.
---
Merhaba Dostlar!
Bugün sizlerle son derece heyecan verici ve güncel bir konuyu ele alacağız: Yapay Zeka ve Teknoloji Dünyasındaki Son Gelişmeler! 🚀
Videoyu izleyerek, OpenAI'den Sam Altman'ın yaşadığı ilginç döneme ve bu sürecin ardındaki sebeplere dair bilgiler edinebilirsiniz. Acaba Altman'ın şirketten ayrılışı ve geri dönüşü, daha büyük bir yapay zeka devriminin habercisi mi?
Ayrıca, yapay zekanın iş dünyasındaki etkilerine ve AWS güvenlik mimarisi gibi konularda nasıl kullanılabileceğine de değineceğiz. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, ChatGPT gibi teknolojilerin iş hayatımızda nasıl zaman kazandırdığını ve iş süreçlerini nasıl kolaylaştırdığını anlatacağım.
Ve tabii ki, Microsoft ve OpenAI gibi büyük şirketlerin bu alandaki stratejilerini ve liderlik yaklaşımlarını inceleyeceğiz. Satya Nadella'nın liderlik tarzı ve OpenAI ile olan ilişkisi, bu videonun en çarpıcı bölümlerinden biri olacak!
Unutmayın, yorumlarınız ve görüşleriniz bizim için çok değerli, bu yüzden düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin!
--------------
--------------
=======

-------------------------------------------------------------------
⚠️ This video is made for educational purposes only, we only test devices and systems that we own or have permission to test, you should not test the security of devices that you do not own or do not have permission to test. ⚠️
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Özetlersek -> Canolar yapmanız gereken şey, yapay zekaya kendi işini yaptırmak değil, kendi işine yardımcı olmasını sağlamak. Yani sen yapay zekadan fikir alabilirsin, tavsiye alabilirsin, bilgi alabilirsin. Ama son kararı sen vermelisin. Son sorumluluğu sen almalısın. Son çözümü sen bulmalısın.

wildclaw
Автор

Bu konuda geçen gün uyarı niteliğinde bir yazı okumuştum. Evet Junior seviyesindeki işleri AI'ye yaptırabilirsiniz ama bu durum çok yaygın hale gelirse şirketler gelecekte tehlikeye düşecektir çünkü Senior eksikliği yaşanacak deniyordu yazıda. Yani mantıki olarak bugünün Junior'ları geleceğin senior'larıdır. Ve bugün junior'ları işe almazsa şirketler gelecekte ileri seviye, uzman kategorisinde çalışan bulmakta zorluk çekecekler deniyordu. Düşününce çok mantıklı geldi. Bunu da göz önünde bulundurmaları gerek şirketlerin

beng
Автор

Adam hemen sonraki mesleğini buldu. Siber güvenlikçiden youtuberlığa

unidentifiedflyingobject
Автор

Anasını satiyim sektöre girelim dedik programcılıktan mezun olduk. Depremi, doğal afetleri, hastalıkları gördük. Yetmedi yapay zekası çıktı. Ahir zaman beni çok yordu hocammm <3

ibrahimyanbas
Автор

Uzun süredir grafik tasarım ile uğraşıyorum ve başarılı biriyim yapay zeka mesleğimi elimden almaya devam ediyor sürekli iş yaptığım bazı kişiler sırf bu yüzden işi kesti.

shantact
Автор

oha ilk defa ilk 50 snde video yakaladım ama bunu yazarken 2 ya da 1 dk oldu bile

Wexraw
Автор

Dinazorlar dediğinizde :)) ms-dos öğrenmek için, babamla alması için kavga ettiğim kitap aklıma geliyor .pc -basıc 1985-86 olması lazım.

mehmetarifartan
Автор

Abi guncellemekten bahsetmissin, bununla beraber ne gibi teknolojiler ile, nasil bir yol izlememiz gerektigi hakkinda daha somut bilgiler verirsen sevinirim.

ddthemaste
Автор

Sabahtan akşama kadar yok işimizi elinizdenn almayacak deyip kendinizi avutabilirsiniz ama içten içe biliyonuz ki alacak. Bu kaçınılmaz son.

salihbozkaya
Автор

Yeni bir çağın ilk adımlarını yaşıyoruz bence gelecek daha önceki videolarında da yazmıştım gelecek geçmişten daha iyi olucak fakat seninde söylediğin gibi geleceğe hızlı adepte olabilenler için gelecek güzel olucak ❤

bugrahantasgn
Автор

Teşekkürler Can abi, rehber niteliğinde bir video olmuş, . Sizin gibi deneyimli abilerimizin önümüzü aydınlatması bizlerin ihtiyacı.

halikarnasgatay
Автор

İnsanın kendisini güncel tutma ve hayatı boyunca kendisini geliştirme prensibi her zaman doğru. Ancak insan olarak yeni bir şeyi kavrama/öğrenme hızımız Aİ'a göre geride kalacağını düşünüyorum. Benim yazılımcı olabilmem için senelere ihtiyacım var, GPT bunu aylar içerisinde öğrendi ve tek bir dil deği, olan tüm yazılım dillerinde kod yazabiliyor. Evet şu an komplike program yazamıyor, ama bu öğrenme hızı ile komplike kodu yazabilecek seviyesine hızlı bir şekilde ulaşabilir. Benim ingilizce dilinde kompozisyon yazmam için aylarımı, senelerimi dili öğrenmeye harcamam gerekiyor, ama GPT dil bilgisinde ileri seviyeye ulaşma hızı daha yüksek, mesela yabancı dil öğrenme konusunda bizi geçti bile ve ChatGPT sadece 1 yaşında... Benim bir konuda expert olabilmem için junior/ trainee seviyesinden başlayıp tecrübe kazanmam gerekecek, ama firmalar basit işleri Aİ'a yaptıracak olursa ben nasıl gelişeceğim, sadece teoride. Bu tarz sorunlara karşı önlem alma zamanı şimdi. In my humble opinion.

santiagomunez
Автор

Google Gemini tanıtım videosundan sonra bunu izlemek ironik oldu :)

Kriyos
Автор

Ben de ilave yapayım. Duygusal zekaya sahip olmayan, analitik zekada kalan kaybedecek. Yapay zekanın duygusu, iradesi, sebep-sonuç ilişkisi kurma becerisi yok ve de olmayacak. Bir de bilgi seviyeniz sadece yaptığınız işle ilgili dikey olarak arttıysa başka şeyleri de yeterli düzeyde öğrenmediyseniz, en önemlisi tecrübe kazanmadıysanız işsiz kalmaya mahkumsunuz. Yapay zeka matematiksel işlemleri hızlı yapabilen bir araç. İnsandan çok daha hızlı çözüm üretebilir. Ancak insan gibi düşünemez.

Karar mekanizmanızı geliştirin, tecrübe kazanın ve birçok işi deneyimleyin. Marka giyinmek, marka araçlar kullanmak, Starbuck'ta frappuccino içmek yerine bol bol gezin. İster turist olarak ister eğitim amaçlı. Yeterince tecrübe kazanınca zaten bol bol vaktiniz olacak onları almaya ve yapmaya. Yarın bir makina tasarlarken yapay zeka sadece o bölgenin hava şartlarını, elektrik alt yapısını değerlendirirken siz o bölgenin insanlarının davranışlarını, dini aylarda ne kadar performanslı çalıştıklarını vs vs göz önünde bulundurup müdahale edebilirsiniz. Örneğin ülkemizde fındık toplama gerçeği var ve bazı sektörlerde Karadenizli çalışan sayısı oldukça fazla. Siz ya da yapay zeka fındık toplama zamanını bilmeden bir iş yaptırmaya kalktığında çuvallar. Umarım anlatabilmişimdir.

salihonurzorlu
Автор

bu tip haberler her ortaya çıktığında aklıma sen geliyorsun senden bir video bekliyordum seviliyosun kral

yorumcu
Автор

Yine iyi bir konuya değindin yaşa be Can.

Offical_Nenrk
Автор

Kendimizi güncellesek ne olacak ki Can Bey. Hazırlanan koddaki hataları bulmak içinde ayrı gelişmiş AI 'lar çıkacak. Bizim hedef koyduğumuz her öğreti ve bilgi uygulamasını taklit edip şuan deli gibi gelişen sistemler var. Çünkü benim biyolojik olarak yaptığım her beyinsel öğrenim hamlesini daha hızlı daha kusursuz yaparak kendisine katacak. Ben artık bir yazılımcı olarak ilerisini iyi göremiyorum. Kaybolmuş hissediyorum.

emirhanc
Автор

Can abi emeğine sağlık sağolasın. Bir radyoloji teknikeri olarak yapay zekaya çok ilgiyle yaklaşmaya çalışıyorum. Mesleki anlamda ilk 100 senelik kotada biz de varız. Ancak bu video fikir sahibi olmaya yetti bile söylenecek fazla şey kalmadı allah razı olsun.

biyikoloji
Автор

Abi yaklaşık 1 senedir seni takip ediyorum ve tek 1 kelimeden 1 şey anlamıyorum neden alanım değil veri data güvenlik filan ama mesele de şu 1 sendedir soluksuz seni izliyorum paralı kanal kur gene izlerim neden bilmiyorum ama acayip bağlayıcı wideolarin var

efendierdogan
Автор

Bu yapay zeka olayı bilgilerin açık kaynak dolaşımını engeller mi? İnternet çağında soğuk veri savaşı dönemi başlayabilir gibi geliyor. Verileri kaptırınca işin bitmiş oluyor.

lordtr-dn
visit shbcf.ru