2 φράσεις χρήσιμες σε στιγμές άγχους / Κατερίνα Μπαγιαρτάκη

preview_player
Показать описание
2 Φράσεις χρήσιμες σε στιγμές άγχους / Κατερίνα Μπαγιαρτάκη

Άγχος
Φοβίες
Κρίση πανικού
Έντονη ψυχοσωματική ανησυχία

Η Κατερίνα Μπαγιαρτάκη είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστημίου Κρήτης και εργάζεται ως Ψυχολόγος Ενηλίκων και Σύμβουλος ζεύγους /γονέων.
Τηλ: 210 9015025
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Καλώς το κορίτσι μας το αγαπημένο. Έχεις απόλυτο δίκιο Κατερίνα μου. Θέλει πολύ εξάσκηση βέβαια για να παραμερίζεις κάθε φορά τον αυτόματο πιλότο. ❤❤❤

ΑΝΝΑΑΝΝΑ-μκ
Автор

Εξαιρετική για ακόμα μια φορά! Ευχαριστούμε πολύ πολύ Κατερίνα μου! ❤💫💜

annagkioka
Автор

Καλως σε βρηκα Κατερινακι μου γλυκό !!!

katerinagarbi
Автор

Μας μεταφέρεις με τον γλυκό κι ευγενικό σου τρόπο, απόλυτη ηρεμία!

sofiabeka
Автор

Καλησπέρα και ευπρόσδεκτη η "Σοφία.του λαού"!!!..για ...αυτοσυγκράτηση..!!

dimitratsagogeorga
Автор

Εξαιρετικα ενδιαφερον θεμα, Κατερινα μας!! Αναμενω περισσοτερα.. 🌹

CentauraOwly
Автор

Πολύ πολύ σωστά όσα λες, Κατερίνα.
Βλέπω την κόρη μου να τα εφαρμόζει αυτά και το χαίρομαι.
Υπάρχουν βέβαια άνθρωποι που θα σε εκφοβισουν πχ Γιατρός: " Θα πεθάνεις απ αυτό που έχεις ", άλλος γιατρός που πας για πληροφορίες σου κλείνει ραντεβού άμεσα, χωρίς να είσαι έτοιμη να τον εμπιστευτείς κι ύστερα δε σ αφήνει να πας σε άλλον.
Λες μια κουβέντα για την κατάσταση σε κάποιον άλλο γιατρό κι αυτός σε καρφώνει, οπότε στο τέλος δε γίνεται σωστά η επέμβαση. Σε τιμωρεί ο γιατρός για την κουβέντα που είπες και του μετέφεραν.

Υπάρχουν πολλά παραδείγματα της χειριστικης συμπεριφοράς πολλών ανθρώπων που διαχειριζονται ζητήματα υγείας ή οικονομικά θέματα, που θα σε πιέσουν να κάνεις αυτό που θέλουν ή θα βρουν το αδύνατο σημείο σου να πατήσουν για να καταφέρουν αυτό έβαλαν στο μυαλό τους .
Υπάρχει πολλή εκδικητικοτητα κι ωφελιμισμος εκεί έξω.
Αυτό καταρχήν πρέπει να κατανοήσουμε όσο νωρίτερα γίνεται, ώστε να το πάρουμε απόφαση ότι για ο, τι αφορά τη ζωή μας εμείς είμαστε υπεύθυνοι και κανένας άλλος.

Να μάθουμε ακόμα ποιες είναι οι χειριστικες μέθοδοι που ειθισται να ακολουθουνται, πχ κατέβασμα του τόνου της φωνής, επιμονή, επίκληση αδυναμίας του άλλου κτλ.

Κι ύστερα, πώς να κατευναζουμε το συναίσθημα πχ σκυψιμο να βγει ο συμπιεσμενος αέρας, σταθερές αναπνοές για ηρεμία και μετά βαθιές ανάσες για να πάρουμε δύναμη να αντιδράσουμε.

Πολύ σημαντικό να ξέρουμε από πριν τα δικαιώματα μας, πχ τα δικαιώματα του νοσοκομειακου ασθενούς,
να κάνουμε πολύ καλή έρευνα πάντα πριν αποφασίσουμε ο, τιδηποτε και μια επαλήθευση σε ο, τι μας λέει οποιοσδήποτε που δεν το κατέχουμε, ακόμα και στα φάρμακα που μας συντσγογραφουν.

Μακροσκελες το σχόλιο, ελπίζω όμως να βοηθήσει κάποιους η εμπειρία που περιέχει.

Με αγάπη ❤

Stergiou-sutd
Автор

Καλημέρα Κατερίνα!!!
Και πάλι μαζί!!!
Πολύ θα ήθελα να γνωρίζω ΤΑ ΟΡΙΑ μεταξύ "παίρνω τον χρόνο μου" και της
Και πότε καταλαβαίνω οτι η απόφαση "αυτή" είναι η σωστή;;;

lenailiaoglou
Автор

Κατερίνα μου, αν το θέλεις και εσύ και οι άλλοι φίλοι του καναλιού θα ήθελα να συνεχίζαμε με το "καλό παιδί". Κυρίως με τις διάφορες με τον κρυφό.

ΑΝΝΑΑΝΝΑ-μκ
Автор

Κατερίνα μου καλησπέρα. Εχω περάσει πολλα κρυφοναρκισος κακκια υποτίμηση απαξιωση εφυγα και ηρεμησα με ενα μωρό. Τωρα ειμαστε στα δικαστήρια για την επικοινωνία οτι του εχω δώσει ζηταει συνέχεια. Θελει σινεπιμελια ενναλασομενει κατοικια το παιδι είναι 2 χρονων. Εχω πολυ ανχος για ολα αυτα. Τι να κανω με επιρεαζει ολο αυτο. Ευχαριστώ

TinaTina-hjuw