Muhsin doğaroglu hocanın koloni yönetimi ( 5 işlem aynı anda. arıcılık nasıl yapılır.)

preview_player
Показать описание
Muhsin doğaroğlu hocanın tarifinden faydalanarak hazırladığım bu videoyu siz değerli arıcı dostlarımın beğenisine sunuyorum.
ARICILIK - 5 İŞLEM AYNI ANDA ( Arı Bölme, Ana Arı Izgarası, Varrao, Oğul Önleme, Bal a Yürütme) bal akımı zamanında arı mızı bölerek ve kraliçe arı ızgara vererek arı mızın bal verimini artırmak istiyoruz. aynı anda hem oğul önleme çalışması ve varao ile doğal mücadele etmiş oluyoruz.
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Ziyadesiyle faydalandık Mustafa Bey teşekkür ederim.

hasancan
Автор

Muhsin Doğaroğlu hocamızın görüşlerinin pratik uygulamasının nasıl olduğunu gördüm.Teşekkür ediyorum.

huseyinustundag
Автор

Çok açıklayıcı, bilgilendirici ve Muhsin Hocamızın anlattıklarını pekiştirici bir uygulama olmuş, teşekkürler 🙏🏼

gokhansen
Автор

Begenerek takip ediyorum, basarilar diliyorum👏👏👏

aricilikteknikleri-bedaliza
Автор

Elinize sağlık. 6 gün sonra almak üzere işaretlediğiniz peteklere gelecek ballar da bölmeye gidiyor. Bu bir kayıp bence. Uzun bıçak iyi fikir.

muraduslu
Автор

Maşallah çok güzel hareketler olmuş. Seni izlemek zevk müdürüm..

muratgokirmak
Автор

Mustafa Bey arıcılığa yeni başladım, internetten videolarınızı izliyor, bilgi sahibi oluyorum. Emek harcıyorsunuz çok teşekkür ederim. Tabi internetten araştırma yaparken tanıdığım Muhsin DOĞAROĞLU'nun videolarını da izlemeye başladım, ne üzücü ki geç tanıdığım bu arıcılık duayeninin rahmetli olduğunu öğrendim. Kendisine Allah'tan Rahmet diliyorum, mekanı Cennet olur inşallah. Muhsin hocanın tekniğini araştırdıkça söylediği her şeyin bir mantık çerçevesinde olduğunu gördüm. Dolayısıyla kitabını alıp okuyarak, videolarını izleyerek anlamaya çalışıyorum. Sizde gördüğüm kadarıyla Muhsin hocanın tekniğini uygulayan arıcılardansınız. Videolarınızın tamamını fırsat buldukça izleyeceğim. Zaman zaman sorular sorarak sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum. Sağlıcakla kalınız.

ahmetbilgin
Автор

bazı çerçevelerde peteklerin kenarlarında ana yüzükleri var gibi gördüm döner bıçağı da elinize yakışmış.kolay gelsin

guvensesen
Автор

Müdürüm Muhsin doğaroğlu hocamızın bu uygulamasından elde ettiğin bölmelerin ve bal alımının sonuçlarını yeni izleyenler için tekrardan paylaşabilirmisin? Ayrıca hocamızın bu uygulamasını aynen uyguladığını için çok teşekkür ederim. Bizlere çok faydası oldu

sezgingulnaz
Автор

Maşallah.. havalar baya ısındı sanırım.. Abone oldum. Takipteyim

ariyaban
Автор

Merhabalar hocam, öncelikle paylaşımlarınızı takip ediyorum ve teşekkür ediyorum.
Soru: Erzurumda arıcılık yapıyorum.Bizim nektar zamanı Haziran'ın 15 inde yavaş yavaş gelmeye başlıyor.En yoğun nektar 1 Temmuz 15 Temmuz arası.Arılarımın 1.bölmelerine ne zaman başlamalıyım.Tam tarih verirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

mhrsrky
Автор

slm.bu video ile alaklaı önceki video veya videolar hangisidir. tşk ler

turkeraydn
Автор

Ustam ne yaptın walla tüm teknikler bir videoda 😀😀😀😀👍👍👍👏👏👏

akademikdansmanlk
Автор

Merhabalar, uygulamayı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Geçen yıl üst katı dediğiniz gibi aralıklı 9 çerçeve bıraktım. Bu çevreler suzme işlemi sonrası bir sonraki yıl sadece ballık katında mı kullanılmalı? Gözler derin olduğundan kuluçkalıkta kullanılmıyor sanırım, değilmi?

yksl
Автор

Selamlar Üstad Bölmüşolduğun Kovanları Hazır Anamı veriyorsun yoksa Kovanda Kendisimi üretiyor Saygılar..

telefonhesabi
Автор

Abi kolay gelsin, varroa ile mücadeleyi nasıl yapıyorsun bu konuyla ilgili bir video çeker misiniz acaba

mucahiterdal
Автор

Selamın aleyküm. Hocam bir iki sorum olacak. Cevaplarsanız çok memnun olurum.muhsin hoca misali bölme ve kat atmada kat atmaya başladıktan sonra besleme alt kovan danmı üst kavandanmı yapılacak.2 bölme aldık 5 gün sonra bakım yaptık kapalı memeleri kestik artık bir ay içinde hiç açıyoruz dediniz.bu bölme işlemi sırasında ve bir ay boyunca hiç besleme yapmıyoruz Teşekkürler

yasaryelekin
Автор

Salam aleykum.Ellerinize sağlıq.Abi keçen yılden qalan petekleri ne zama nasıl paketleyirsiniz

islamdini
Автор

Merhabalar benim merak ettiğim konu, böldüğümüz kovanda tarlacı, sucu arı gibi dış hizmeti sağlayacak arı olmayacak. Bu sorunu bölünen arılar nasıl çözüyor. Cevaplarsanız memnun olurum ben yeni başladım ve bu bölmeyi denemek istiyorum. Sizin böldüğünüz kovanlar bu sene durumu nedir.

ugursener
Автор

Benim iki kovanim var bölme alayım diyorum dediğiniz sistemle ama sizin gibi küçük kovanim yok.. büyük kovana koysam nasil dizayn etmeliyim.. ortaya mi kenarami.. uçuş deligini azaltmalimiyim önlemleri soylermisiniz lütfen..

tuncayumay