Γεωπολιτική & Εθνικά Θέματα - Δ. Καζάκης - Π. Σιούσιουρας & Α. Λαμπρόπουλος - 9 Ιουλίου 2020

preview_player
Показать описание
Την Πέμπτη 9 Ιουλίου ώρα 6μμ στο πλαίσιο της εκπομπής "Στο Μικρόφωνο" ο Άρης Λαμπρόπουλος φιλοξενεί στο studio του e-roi τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας στο Πανεπιστήμιο του Αιγαίου, κ. Πέτρο Σιούσουρα, και θα συζητήσουν για θέματα γεωπολιτικής.

Ακόλουθα θα συνομιλήσει με τον Πρόεδρο του ΕΠΑΜ κ. Δημήτρη Καζάκη.

Ακολουθήστε το κανάλι μας:

Ο αγώνας είναι εκεί έξω και κανείς μας δεν περισσεύει.

1. Ενημέρωση και ψήφιση Μήνυσης επί Εσχάτη Προδοσία:

2. Μάθε για το ΕΠΑΜ:

3. Συμμετοχή στο ΕΠΑΜ:

4. Aκουσε το ΕΠΑΜ:

5. Δες το ΕΠΑΜ:

6. Twitter του ΕΠΑΜ:

Το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί τους πολίτες κάθε πολιτικής καταβολής που αναγνωρίζουν την ανάγκη αντίστασης στην επιβληθείσα κατοχή κατά της Ελλάδας με κύριους μηχανισμούς το ευρώ, Ε.Ε, χρέος, μνημόνια και την ντόπια εναλλασσόμενη δωσιλογική διακυβέρνηση, να αγωνιστούν πλάι στο Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.

Πιστεύουμε στην πραγματική δημοκρατία, όπως επίσης στην ανάγκη εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας στην πατρίδα μας, όπως αντανακλούν τα Πέντε Προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. :

- Mη Αναγνώριση - Διαγραφή Χρέους.

- Νέο Εθνικό Νόμισμα.

- Ανατροπή Μνημονίων - Εξοδος από Ε.Ε.

- Δικαιοσύνη - Τιμωρία Ενόχων.

- Συντακτική Εθνοσυνέλευση και Νέο Δημοκρατικό Σύνταγμα.
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Κυριε Καζακη αφου θα υπαρξει τοσο μεγαλη οικονομικη καταστροφη και προφανος θα κλεισουν τοσες επιχειρησεις, γιατι δεν απευθυνεστε σε επιχειρηματιες να σας βοηθεισουν να διαδοσετε το σχεδιο σας; και οταν λεω επιχειρηματιες δεν εννοω ανθρωπους με συμφεροντα που χρηματοδοτουν το Μητσοτακη, εννοω αληθινους επιχειρηματιες που κινδυνευουν να χασουν τις επιχειρισεις τους

artourosman
Автор

Μερικές παρατηρήσεις όμως
1. Αν δύο χώρες με αντικριστες έχουν διαφορετικές γραμμές βάσεως, δηλαδή η μεν ευθείες, η δε φυσικές, γενικά η νομολογία τείνει να υποδεικνυει ότι αυτό εξισωνεται, δηλαδή είτε δεν λαμβάνονται οι ευθείες γραμμές του μεν κράτους υπ'οψιν, είτε δημιουργούνται "ad hoc" ας πούμε ευθείες γραμμές βάσεως και στο άλλο κράτος, προκειμένου να εξισορροπιστεί η άνιση κατάσταση.
2. Η Τουρκία αν θυμάμαι καλά από το βιβλίο των Ιωάννου και Στρατή είχε κάποτε ευθείες γραμμές βάσεως, τις οποίες κατήργησε.
3. Η αρχή της ευθυδικίας δεν είναι απόλυτη στην Σύμβαση για την ΑΟΖ και την υφλοκρηπίδα. Είναι όμως κάτι το οποίο είναι δυνατό, γι'αυτό και η αναφορά στην Σύμβαση είναι αόριστη και παραπέμπει στον χάρτη του ΔΔ της Χάγης. Σημειοτέον, η ευθυδικία είναι αυτό που θέλουν οι Τούρκοι, και έτσι δικαιολογούν την μισή Αιγαιακή υφαλοκρηπίδα, ξεχνούν ωστόσο άλλα πράγματα, όπως τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Evan_Gr