DN7 lărgirea la 4 benzi între localitățile Tălmaciu și Boița la intrarea pe Valea Oltului 04.09.2021

preview_player
Показать описание
Stadiu lucrari DN7 lărgirea la 4 benzi între localitățile Tălmaciu și Boița la intrarea pe Valea Oltului 04.09.2021. Antreprenor: Geiger Transilvania.
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Felicirări constructorilor și mulțumim ptr filmare. Sperăm ca peste puțin timp va fi dată în folosință.

matkyt
Автор

Felicitări pentru filmare !! Se pare că o să îi de-a drumul curând !!

grigorenorocea
Автор

CINSTE LOR, MUNCITORILOR . RESPECT. DACĂ SE VREA, SE POATE 👏👏👏👏👏👍👍👍

dorinameres
Автор

Cred ca la 01.11 sau cel târziu 01.12 a. c. se va circula pe aceasta. Felicitări!

madax
Автор

Foarte bine, deja începuse parcă o usuoară tărăganare pe acest sector de 3 km (cum scrie pe panoul informativ - în realitate, puțin peste 2 însă). Se prea poate ca stagnarea la stadiul de terasamente să aibă legatură cu niște blocaje la plăți, cum se tot întâmplă în realiate (cu mici excepții în care constructorul este vinovat de lipsă de organizare), dar acum se vede că este deblocată situația, iar lucrarea se va livra până la sfârșitul anului. Ar fi mare păcat ca această lucrare să nu continue și înspre sectorul similar de la ieșirea din Lazaret și să nu avem Lazaret - Tălmaciu la 3 benzi (4 unde permite malul Oltului în raport cu versantul). Sunt totuși vreo 18 km, care ar reduce timpii de așteptare la ieșirea de pe Valea Oltului cu cel puțin 20 de minute pentru direcția Brașov și cu vreo 35 pentru direcția Sibiu (după ce se va deschide autostrada la anul). Deci practic s-ar ajunge la Sibiu - Vâlcea în 50 de minute, cum este și normal pe o distanță de 80 și ceva de km. De altfel, s-ar putea încerca ceva "ambițios" și construi o centură de 2 benzi a Tălmaciului pe partea dinspre râul Cibin, pentru a ajunge în DN1 fără a mai tranzita orașul. Cred că am vorbi de un drum nou de aproximativ 8-10 km, care ar reduce mult bătăile de cap și ar mai fluidiza și giratoriul Veștem (ar elimina orice șansă de blocaj).

P.S. Știu că există discuții despre autostrada Sibiu - Făgăraș și că mai sunt unii care deja văd ca terminată secțiunea Boița - Țigveni, dar haideți să ne păstrăm realismul. Până binișor după 2030 nu se va circula pe Valea Oltului pe autostradă (termenul de execuție regulamentar este de 6 ani și 3/6 luni, ori noi nu avem nici măcar atribuită lucrarea care începe cu 18 luni de proiectare, șanse mari de contestații, Doamne ferește-ne de un constructor cu probleme cu plățile către subcontractori, etc), iar pe ruta spre Făgăraș se intenționează prioritizarea centurii Făgăraș, deci se va începe din acel capăt și va dura minim 3-4 din momentul ordinului de execuție până se va circula pe orice lot al autostrăzii. Plus că trebuie avută în vedere dezvoltarea sustentabilă. După ce rețeaua regională de autostrăzi va fi funcțională (și cu atât mai mult, după ce se va taxa circulația pe acestea), orice lucrare s-ar face acum, va rămâne pentru traficul local/ metropolitan, inclusiv pentru o viitoare regie de transport în comun, metropolitan.

iuliuantoniofilip
Автор

Super filmare, interesanta lucrare, dar nu prea inteleg utilitatea d.p.d.v fluidizare trafic ... Se intra in Talmaciu si se trece prin localitate pe o singura banda pe sens, iar in Boita este aceeasi situatie....

alexturcu
Автор

Eu zic că se poate înlărgi acest drum național până în Vâlcea, ce ziceți voi?

danutbe
Автор

Intre cele doua sensuri vor fi puse parapeti?

alexandrugabrielpatac
Автор

Nu zic că nu e bine. Dar dacă tot se face autostrada de ce nu au fost dirijați banii pentru alte proiecte care sunt mai urgente?

thesoundofnature
Автор

De atatea luni de când tot construiesc bucata asta și...in sfârșit un progres. Oare intr-o luna va fi gata?

michaelBucharest
Автор

Un santier real, nu studiu de fezabilitate . Avem santiere reale in Olt - Dolj - Sibiu - Ilfov - Cluj - Salaj - Braila . Urgenta urgentelor este, evident, lansarea licitatiei inainte de decembrie 2021 pentru un sector in Moldova ( Buzau Focsani sau Bacau Pascani ? ) cat timp situatia o permite economic si politic, atat national cat si international .

klausponta
Автор

pierdere de timp si resurse, toata energia trebuia concentrata cate autostrada, daca autostrada este gata, traficul pe vechea magistrala se usura destul de mult, dar asta este, fata de nimic tot este bine orice

dragosmarianionescu
Автор

Daca ar circula masinile ca in animatie cu diatanata de minim 50 meti fara taiat calea si alte figuri...in primele 20 de sec am crezut cai in alta tara prea ftups mergea masinile pana am vazut cai animatie😃😃

numeprenume