Beden neden taş üretiyor? Böbrek Taşı

preview_player
Показать описание
Beden aklı hücresel süreçleri kontrol ettiği gibi her organın da kendine ait bir dizayn içinde faaliyetlerini sürdürmesini sağlar. Böbreklerimiz de bu organlardandır ve böbrekler vücudun 4 ana detoks organlarından biridir. Böbrekler olmadığında hayat faaliyetleri sürdürülemez. Böbrekler normal çalışma faaliyetine devam ederken durup; stres altındasın, beslenmen bozuldu ya da hormonal bir sorun var demez bize, ne zaman sorun olduğunu anlarız? Örneğin taş yapar ve bizimle konuşmaya başlar. Böbrek taşı: böbreğin “biraz dinlenmem lazım” deme şeklidir. Toksik beslenildiğinde, hayvansal gıdaları fazla tükettiğimizde, hormonal sistemde dengesizlikler yaşandığında böbreğin faaliyet yükü artır ve böbrekler bir süre sonra kendini dinlenmeye alır. Böylece o kısımdaki akışkanlığı azaltır, tıpkı bir derenin yosun tutması gibi birikimler başlar. Birikimler zaman içinde güçlü bağlar oluşturur ve böbrek taşı olarak karşımıza çıkar.

Yapılması gereken şunu anlamaktır: Aldığınız gıdaya, strese, dolaşım düzensizliğine bağlı bir problem var, bunu düzeltmeliyiz ki böbrek de kendi faaliyetlerini yeterli şekilde yerine getirebilsin, artı yükle boğuşmasın.

#bedenaklı #böbrektaşı #böbrektaşıtedavisi #böbrektaşıtedavi #böbrektaşısebepleri #böbrektaşınedenolur #böbrektaşıtedavisi #matriks #tamamlayıcıtıp #gelenekseltıp #sağlıklıolmak #bedeniniyilikhali #hastalık #RTMsistemi #iyilikhali #hastalıktedavisi #sağlıklıbeden
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Peki bunun için ne yapmaliyiz 4 ay once ameliyat oldum suan 8mm, 7.5 ve 3mm tas oluşmuş

Ali-zpz