İNANILMAZZ! 🔥 YAPAY ZEKAYLA Web Sitesi Nasıl Kurulur?

preview_player
Показать описание
Yapay zeka kullanarak profesyonel internet sitesi nasıl kurulur ve ücretsiz web sitesi kurma için AI site nasıl kurulur gibi konular için farklı teknikler ile karşınızdayım!

💜 Hostinger'in en uygun fiyatlı paketlerine buradan bakın:
✅ "ONUR" kodunu da bu link üzerinden kullanabilirsiniz. 💜

✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅
🔥🔥 Spunkram Library için; 🔥🔥
✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅

Video Düzenleme Programları Eğitimleri için:

Programları Bilmiyorsan Bu Serilere Kesinlikle Bakmalısın!:

00:00 Giriş
00:56 "Yapay zeka destekli" Site Kurma
05:30 ChatGPT ile kod yazdırma
10:12 Notion ile sitelere makale yazdırma

Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Neye ihtiyacım olursa olsun en mükemmel şekilde anlatıp işimi halletmeme yardımcı videolar hazırlaman inanılmaz değerli. Daha iyi yerlere gelirsin umarım

AiHistoryLabs
Автор

Vallahi türkiyedeki en iyi eğitim kanalı

hasanmertsekerciler
Автор

Kod yazmayi bilmiyorsan yapay zeka ile site yapamazsin hostinger ile sınırlı birşey olur adsens iyi vide olmus tebrikler

Muhammetelma
Автор

İlgini çekmese de videoyu neden çektiğini söylemen dürüstçe. Takibe devam :)

hedefsensin
Автор

aslında bu video gelecekte gerçektleşecek bilgi kirliliği konusunu çok iyi aydınlatıyor bu tarz bir fikri konu hakkında hiçbir fikri olmayan insanların uygulaması ile örneğin. kameralar hakkında bilgili olmaayn bir metini üretip direk web sitesine koyduğunu varsayarsak ve bu tarz bir şeyi milyonlarca insan yaparsa interntete yanlış veri artış olacak. ve bunun sonucunda bu modeller eğitilmek için tekrardan internetteki verileri kullanacağını da varsaydığımızda sonuç olarak model kendi ürettği yanlış veriden yine yanlış şekilde öğrenmiş olacaktır. gelecekte bu tarz bir sıkıtıyla karşılaşmamk için az da olsa aşina olunan konularda doğruluğunu kendinizin kontrol edebileceğiniz konularda yazılar yazdırmanız daha iyi olabilir.

burakbulama
Автор

Abi sonunda ya hep web site videosu bekliyor dum

muzikalzeka
Автор

abi senin tavsiyelerini dinleyerek youtubeye başladım

excusemcc
Автор

merhaba websitesi oluşturdum ürün ekliyorum ve menüye aktarıyorum ama menü'de ürünler gözükmüyor bir tek onu çözemedim :) bilgili biri varsa bana yazarsa çok sevinirim

yoncaterlikayakkabi
Автор

Site tarafında bir yapay zekanin baştan aşağı bir web sitesi yapması muhtemelen imkansızdır. Çünkü bu sitelerin veri tabanları var aslında. Admin panelleri var mesela. Her birini ayrı ayrı nasıl yapacak ki? Html css js tarafında yani frontend kısmında her şeyi yapabilir belki ama backend kısmında imkansız diye görüyorum şahsen. Çünkü backend çok geniş kapsamlı bir bakış açısı ister. Sql olacak mı? NoSQL mi olacak? Hangi veri tabanı kullanılacak, api kullanımı var mı? Gibi gibi daha aklıma gelmeyen yüzlerce şey varken bir yapay zekanın backend yazması imkansızdır bence.. Çünkü genelde backend kişinin isteğine göre değişir. Sabit bir backend yoktur.

motivasyon_art
Автор

Yıllık 500 yerine 1000 tl vermeyi düşünürseniz tasarımcı dayı kanalında yapay zeka entegreli versiyonunu anlatıyor bence verimsiz bir video olmuş bu

siriusblack
Автор

Abi 2 tane evin var iki evde de iki bilgisayarın mı var 😅😂video güzel olmuş eline sağlık

muslum_
Автор

Aynı işlemi bir de bing sohbet botuyla deneyin bakalım sonuç nasıl çıkacak?

ozerirmak
Автор

Hostinger de web sitesi kurduktan sonra 2 aylık paketi aslak 2 ay sonra da o web sitesini kullanabiliyor muyuz

azizcakmak
Автор

Eklentinin full sürümünü bir süredir kullanıyorum. Bir kaç deneyimimi yazmak istedim. Lütfen yanlış anlamayın tamamen gelişime destek olabileceğini düşündüğüm için yazıyorum bunları. Öncelikle emeğinize sağlık. Genel anlamda başlangıç için güzel bir set. Deneyimlerime ve önerilerime gelirsek;

Ben belirttiğim gibi FULL sürüm spunkram eklentisine sahip olsam da hala en çok Premiere Composer'ın free eklentisini kullanıyorum. Yapı farklılığı var bunun farkındayım ancak premier için bir eklenti geliştirilecekse bence örnek alınması gereken taraf kesinlikle premiere composer

1 spunkram library de ilk farkettiğim sorun şu. Bir öğeyi çalışmaya eklemek istediğimde öncelikle çok yavaş ( diğer eklentilere göre)
bir öğe eklendiğinde sanırım hafızaya alınan son kopyalama işlemini tekrar ediyor. Örneğin başka bir eklentiden başka bir işlem yaptınız sonra geldiniz spunkram library'de bir geçiş efekti eklediniz. Seçtiğiniz geçiş efekti değil bir önceki yaptığınız işlem tekrar ediliyor. Bu nedenle sürekli ctrl+z ile geri gitmek zorunda kalıyorsunuz ve bu ctrl+z bir çok kez tekrar etmeniz gereken bir şekilde oluyor. Daha sonra bir kez daha spunkramdan efekt eklendiğinde sorunsuz çalışmaya devam ediyor.

2 genel olarak kütüphane biraz daha hareketli, renkli videolar için tasarlanmış gibi. Daha sade, daha profesyonel geçişler de olmalı. Örneğin basit bir pan geçişi eklemek isterseniz bile savrulan kıvrılan şekilde bir hareket ekleniyor. Aslında çok daha sade bir Pan eklemek istiyorum belki de. Her şeyin uçuyor kaçıyor olmasına gerek yok. Tüm efekt paketi için geçerli bu değerlendirmem. Yazılar, efektler vs.

3 dikey çalışmalarda bazı öğeler çalışmıyor veya hatalı çalışıyor. Yine tüm paket için geçerli

4 Text animasyonları çok yetersiz. En çok kullanılan öğelerden birisi TEXT animasyonları özellikle premier pro'da en çok buna ihtiyaç olmasına rağmen. Bu kategorinin tamamı birbirine benziyor.

5 Text animasyonlarının edit penceresi çok yetersiz. Sağa yasla ortala sola yasla gibi çok temel bir seçenek bile yok. Örneğin o animasyon ile iki satırlık bir yazı eklemek istiyorsun ama yazıyı sola bile yaslayamıyorsun

6 effects - overlay sekmesi yine yetersiz ve aslında sadece belirli bir tarzda çalışanlar için kategorilendirilmiş. Dikey videolarda düzgün çalışmıyor.

7 devices diye bir sekme var mesela böyle bir pakette kategori olarak çok iyi düşünülmüş ancak dikey'de kullanılamıyor. Dikey projelere hatalı ekleniyor. ayrıca bunun yerine arkaplanı olmayan içeriğini değiştirebileceğimiz devices animasyonları çok daha efektif olurdu. Örneğin tıkladığımda aşağıdan yukarı yükselen ortada kalan bir telefon mockup'ı eklense ben bu mockuptaki ekran görüntüsünü kolayca değiştirebilsem çok işe yarar olurdu ancak bu haliyle hiç kullanılamıyor.

8 kategorilerde çok temel eksikliklerden biri de shape animasyonları arrow, line vs gibi shape animasyonlarını hepimiz çalışmalarımızda sıkça kullanıyoruz aslında. Animasyon eklentisinden mutlaka beklerdim shape animasyonları kategorisi.

sanırım yazmak istersem listeyi uzatabilirim. Ancak diğer sekmeler ile ilgili çok deneyimim olmadı. Başlangıçta söylediğim gibi bu ve benzer sorunlar nedeniyle her ne kadar satın alınan bir eklentiye sahip olsam da elim hep kolaylığı ve sorunsuzluğu nedeniyle diğer free eklentiye kayıyor. Çalışmanızı ve videolarınızı takdir ile takip ediyorum. Emeğinize sağlık, umarım yazdıklarım gelişime katkı olur.

iyi çalışmalar.

ilker.kolukisa
Автор

Web sitesini yaptıktan sonra Seo çalışması yapılabiliyor mu? Önemli kısmı bu? Yani sitenin görünürlüğü üst sıralarda çıkma durumu nedir? Yapay zeka yazdığı için Seo ayarınıda kendimi hallediyor ??

Kadinfotografcisanat
Автор

Abi chat gpt bende yarıya kadar yazıyor sonra hata veriyor neden

nosperts
Автор

Benim merak ettiğim hostinger toplam ücretini hepsini birden mi ödüyoruz çünkü 7000 tl gibi bir fiyat çıkardı?

aavaros
Автор

Peki hocam şimdi chatgpt'ye bir makale yazdırdığımızda ve web sayfamızda yayınladığımızda google bu anlamıyor mu? Yoksa kopyala yapıştır yerine ellemi yazmak gerekli

tacsizoyuncu
Автор

Makale vb yayımlarda kaynak gösterilmeden yani dipnot veya öğrenci ağzıyla parantez alınan yer gösterilmeden makale değeri yoktur ona düz yazı denir. Öğrenciler şimdi makaleyi böyle algılamasın:)

helenid
Автор

Senin ChatGPT in bozuk. Bende bir yazı yazarken limite geldiğinde metin alanı continue diye bir seçenek bulunuyor. ( Tabi bunu eskiden "devam et" diyerek de yazdırabiliyorduk kaldığı yerden tabi o zamanlar daha kötüydü algısı )

berQQ.