'Om shivoham'

preview_player
Показать описание
keep sharing keep loving

song: Om shivoham
Vocal:Varsha dwivedi
Music & arrangements: Pankaj mandhata
Tabla: Ankur jha
Bass guitar: swapnil koushal
Mix & mastered : Swar darpan recording studio, jabalpur ( M.P.)

Original song credits:
Movie: Naad kadavual
Singer: Vijay prakash
Lyrics: vaali
Music: Isaignani illayaraja
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ்

ஓம் பைரருத்ராய மஹாருத்ராய காலருத்ராய கல்பாந்தருத்ராய
வீரருத்ராய ருத்ரருத்ராய கோரருத்ராய அகோரருத்ராய
மார்தாண்டருத்ராய அண்டருத்ராய ப்ரமாண்டருத்ராய
சண்டருத்ராய பிரசண்டருத்ராய தண்டருத்ராய
சூரருத்ராய வீரருத்ராய பவருத்ராய பீமருத்ராய
அதலருத்ராய விதலருத்ராய சுதலருத்ராய மஹாதலருத்ராய
தசாதலருத்ராய தலாதலருத்ராய பாதாளருத்ராய
நமோ நமஹ: 

ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
வீரபத்ராய அக்னிநேத்ராய கோரஸௌஹாரஹா
சகலலோகாய சர்வபூதாய சத்யசாக்ஷாத்கரா
சம்போ சம்போ ஷங்கரா
அ…ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
பஜே ஹம் 

ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர ஹர மஹாதேவ் 

ஓம் நமஸ்வாமாயச ருத்ராய ஜநமஸ்தமரயச ருடாய
ஜனமஷரிங்காயதபஸ்துபதஜே ஜநமஹுக்ராயச பீமாய
ஜனமோ ஹக்ரே வதாய சதுரே வதாய
ஜனமோ ஹந்த்ரே ஸஹமியதெ தனமோ வ்ருக்ஷே
ப்யோஹரிகேஷே ப்யோநமஸ்தராய நமஸ்ஷம்பவே
தம யோபவேச்ச நமஷங்கராய தபயஷ்கராய
தனமஷிவாய தஷிமதவாதச்சா….

அண்டப்ரமாண்ட கோட்டி அகிலபரிபாலனா
பூரணா ஜகத்காரனா சத்யதேவ தேவப்ரியா
வேத வேதார்த்த சாரா யக்ஞ யக்ஞொமயா
நிஷ்சலா துஷ்ட நிக்ரஹா சப்தலோக சௌரக்ஷனா
சோம சூர்ய அக்னி லோச்சனா ஷ்வேதரிஷப வாஹணா
சூலபாணி புஜங்க பூஷணா திரிபுர நாச நர்த்தனா
ப்யோமகேஷ மஹாஸேன ஜனகா
பஞ்சவர்த்த பரஸுஹஸ்த நமஹ:
ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
பஜே ஹம்
ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
பஜே ஹம் 

கால த்ரிகால நேத்ர த்ரிநேத்ர சூழ திரிசூல காத்ரம்
சத்யப்ரபாவ திவ்யப்ரகாஷ மந்த்ர ஸ்வரூப மாத்ரம்
நிஷ்ப்ரபஞ்சாதி நிஷகலந்கோஹம் நிஜபூர்ன போதஹம்நம்
நத்யகாத்மஹம் நித்யப்ரமோஹம் ஸ்வப்னகஸோகம்ஹம்நம்
சட்சித்ப்ரமானம் ஓம் ஓம்
மூலப்ரமேயம் ஓம் ஓம்
அயம் ப்ரம்மாஸ்மி ஓம் ஓம்
அஹம் ப்ரம்மாஸ்மி ஓம் ஓம்
கன கன கன கன கன கன கன கன
ஸஹஸ கண்ட சப்தவிஹரதி
டம டம டம டம டுப டுப டுப டுப
சிவடபருத நாதவிஹரதி 





ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
பஜே ஹம்
ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
பஜே ஹம்
வீரபத்ராய அக்னிநேத்ராய கோரஸௌஹாரஹா
சகலலோகாய சர்வபூதாய சத்யசாக்ஷாத்கரா
சம்போ சம்போ ஷங்கரா
அ…ஓம் சிவோஹம் ஓம் சிவோஹம் ருத்ரநாமம் பஜே ஹம்
பஜே ஹம்

raguldhamotharan
Автор

Hara Hara Hara Hara Hara Hara Hara Hara Mahadev
Hara Hara Hara Hara Hara Hara Hara Hara Mahadev
Om bhairava rudraya maha rudraya kaala
Rudraya kalpantha rudraya veera rudraya
Rudra rudraya ghora rudraya aghora rudraya marthanda rudraya anda rudraya bhramhanda rudraya chanda rudraya prachanda rudraya danda rudraya shoola rudraya veera rudraya bhava rudraya bheema rudraya atala rudraya vitala rudraya sutala rudraya mahakala rudraya prachatara rudraya thalathala rudraya marthanda rudraya namo namaha
Om Sivoham Om Sivoham Rudra Naamam Bajeham
Om Sivoham Om Sivoham Rudra Naamam Bajeham

Veerabadraya Agni Nethraya Gora Samhaaraka
Sakala Lokaaya Sarva Boothaya Sathya Saakshatkara
Shambo Shambo Shankara
Om Sivoham Om Sivoham Rudra Naamam Bajeham

Hara Hara Hara Hara Hara Hara Hara Hara Mahadev
Om namah somayacha rudrayacha namaha sthamrayacha runyacha namaha shangayacha namaha ugrayacha bheemayacha namo hagre vadhaya doore vadayacha namo hantre jahaniyache namo vrukshe bhyo hari keshe bhyo namaskarayacha namaha shambhavecha namo yobhavecha namah shankarayacha mayaskaracha namashivayacha Shivatharacha
Anda Brammanda Koti Akhila Paripaalana
Poorana Jagat Kaarana Sathya Deva Deva Priya
Vedha Vedhartha Saara Yagna Yagnomaya
Nishchala Dushta Nigragha Sapta Loga Samrakshana
Soma Soorya Agni Lochana Swetha rishaba vaaghana
Soola Pani Bujanga Booshana Tripura Naasha Nardhana
Yomakesa Mahaasena Janaka Pancha Vakra Parasu hastha Namaha

Om Sivoham Om Sivoham Rudra Naamam Bajeham
Om Sivoham Om Sivoham Rudra Naamam Bajeham

Kaala Trikaala Nethra Trinethra Soola Trisoola Dhaatram
Sathya Prabaava Divya Prakaasa Manthra Swaroopa Mathram
Nishprapanchaadhi Nishkalankoham Nija Poorna Bodhaham Ham
Gadhya Gadhmaagam Nithya Bramhogam Swapna Kasogamham Ham
Sachit Pramanam Om Om Moola Pramegyam Om Om
Ayam Bramhasmi Om Om Aham Bramhasmi Om Om
Gana Gana Gana Gana Gana Gana Gana Gana
Sahasra Kanta Sapta Viharaki
Dama Dama Dama Dama Dama Dama Dama Dama
Shiva Damarugha Nadha Viharaki

Om Sivoham Om Sivoham Rudra Naamam Bajeham
Veera Badraya Agni Nethraya Gora Samhaaraka
Sakala Lokaaya Sarva Boothaya Sathya Saakshatkara
Shambo Shambo Shankara

Om Sivoham Om Sivoham
Rudra Naamam Bajeham… Bajeham….

Ashu-fdlk
Автор

பாடுபவரின் ஆன்மீக உச்சரிப்பில் நாங்கள் அனைவரும் சிவனுள் ஐக்கியமான உணர்வு எழுகிறது.பக்தியால் மனதை நிறைவு செய்து உடல் சிலிர்க செய்யும் நல்ல ஆத்மார்த்தமான பாடல்

ommagizhnanmagizhnan
Автор

ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய ஓம் நமசிவாய

selvakumarraji
Автор

பாடலை பாடியவர் மனதை உருக்கி விட்டார்கள்.வாழ்க பல்லாண்டு

arunachalamv
Автор

హర హర హర హర, హర హర హర హర మహదేవ్!
హర హర హర హర, హర హర హర హర మహదేవ్!

ఓం..
భైరవ రుద్రాయ, మహా రుద్రాయ, కాల రుద్రాయ కల్పాంత రుద్రాయ
వీర రుద్రాయ, రుద్ర రుద్రాయ, ఘోర రుద్రాయ, ఆఘోర రుద్రాయ
మార్తాండ రుద్రాయ, అండ రుద్రాయ, బ్రహ్మాండ రుద్రాయ
చండ రుద్రాయ, ప్రచండ రుద్రాయ, గండ రుద్రాయ
శూర రుద్రాయ, వీర రుద్రాయ, భావ రుద్రాయ
భీమ రుద్రాయ, అథల రుద్రాయ, విథల రుద్రాయ, సుథల రుద్రాయ
మహాథల రుద్రాయ, బజాథల రుద్రాయ, థల థల రుద్రాయ, పాతాళ రుద్రాయ
నమో నమహ...

ఓం శివోహం ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం
ఓం శివోహం ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం భజేహం
వీర భద్రయ అగ్ని నేత్రాయ ఘోర సంహారహ 
సకల లోకాయ శ్రావ భూతయ సత్య సాక్షాత్కర
శంబో శంబో శంకరా
ఆ ఆ....
ఓం శివోహం, ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం

హర హర హర హర, హర హర హర హర మహదేవ్!
అండ బ్రహ్మాండా కోటి అకిల పరిపాలన
పూర్ణ జగత్కరణ సత్య దేవా దేవప్రియ
వేద వేదాంత సార యజ్ఞ యజ్ఞోమయ
నిచ్చల దుష్ట నిగ్రహ సప్త లోక సురక్షణ 
సోమ సూర్య అగ్ని లోచన శ్వేతా వృషభ వాహన
శూల పాని భుజంగ భూషణ త్రిపుర నాశ కర్తర
యోమ కేస మహా సేన జనక పంచవక్త్రా పరుశాస్త నమహ

ఓం శివోహం ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం.... భజేహం...
ఓం శివోహం ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం.... భజేహం...

కాల త్రికాల, నేత్ర త్రినేత్ర, శూల త్రిశూల గాత్రం
సత్య ప్రవవ, దివ్య ప్రకాశ, మంత్ర స్వరూప మాత్రం
నిష్ప్రపంచాది, నిష్టలంకోహం, నిజ పూర్ణబోద హమ్ హమ్
సచ్చిత్ ప్రమాణం ఓం ఓం, మూల ప్రమేగ్యం ఓం ఓం
ఆయం బ్రంహస్మి ఓం ఓం, అహం బ్రంహస్మి ఓం ఓం,
గణ గణ గణ గణ, గణ గణ గణ గణ
సహస్ర కంట సప్త విహారికి
డమ డమ డమ డమ, డుమ డుమ డుమ డుమ
శివ డమ దుగ నాద విహరకి

ఓం శివోహం ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం.... భజేహం...
ఓం శివోహం ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం.... భజేహం...

వీర భద్రయ అగ్ని నేత్రాయ ఘోర సంహారహ 
సకల లోకాయ శ్రావ భూతయ సత్య సాక్షాత్కర
శంబో శంబో శంకరా
ఆ ఆ....
ఓం శివోహం, ఓం శివోహం రుద్ర నామము భజేహం

katnenarender
Автор

தமிழ்நாடு உடைய சிவனே போற்றி எல்லா நாட்டவர்க்கும் இறைவா சிவனே போற்றி...

சிவன்
Автор

Song by Ilayaraja Sir from TamilNadu, Bharat 🇮🇳

kaynavu
Автор

Itna sunder varnan h shiv ka sunte hi rom rom me kampan hone lgta h 🙏 om shivoham rudr nam bhjeham 🚩🚩🚩🚩🚩🚩

neetusonipoonamsoni
Автор

Be it east, west, north or southern part of india, Mahadev is the uniting/ force.
🙏Jai jai Shankara🙏

MohitKumar-ecen
Автор

हर सनातन धर्म को मानने वाले हिन्दू के घर में ऐसी कर्णमधुर स्तुति हर सुबह होनी चाहिए, ताकि-
घर का वातावरण मंदिर जैसा पवित्र होता रहे...‼️

ओम नमः शिवाय् 🚩🙏🚩

ashutoshtripathi
Автор

அபாராம் அருமையான பாடல் எத்தனை முறை கேட்டாலும் சலிக்காது

MrSaravanakarthik
Автор

கண்ணே உன்னை பாராட்ட வார்த்தைகள் இல்லை. கடவுள் உன்னை ஆசிர்வதிக்கட்டும். இந்தப் பாடலை மிக அருமையாகப் பாடியுள்ளீர்கள்

ranjaninn
Автор

Excellent Singing. Salute to God of music “Ilayaraja”.
My head is at the bottom of my beloved god “Lord Siva”.

sundarn.v
Автор

Thank you very much.
30-sec. music used in my video. Credit is given in the description

Om Namha Shivay

SmallBigThings
Автор

m muslim but i love this song ...really awsome👌👌👌😘😘😘

luthafiaa
Автор

Hara hara mahadeva shyambo shankara, namo parvathi pathi a hara hara mahadeva bola shankara,
Shree manjunatha kailasa vasa
Three naythra three shula vasa
Gouri samaytha ganga nadha
Baktha rakshaka shyambo shankara
Dhwadasha jyother lingeshwara
Parmeshwara bayankara
Brahmarambica samaytha
Shree malikarjuna swamy
Padha namasthay, manusa smarami
Sherusa smarami, a jagadeshwara
Vishwanadha rakshamom rakshamom, pahemom

Venkatvenkat-wzur
Автор

ருத்ரம் சொல்லும் போது தவறாக வார்த்தைகள் சொல்ல கூடாது மற்றபடி குரல் மிகவும் இனிமை.

sugunarayananvenkatesan
Автор

Hara Hara Hara Hara, Hara Hara Hara Hara, Mahadev!
Hara Hara Hara Hara, Hara Hara Hara Hara, Mahadev!
Ohm ...
Sarva Rudraya, Maha Rudraya, Kaala Rudraya, Kalpaandha Rudraya
Veera Rudraya, Rudha Rudraya, Ghora Rudraya, Agora Rudhraya
Marthaanda Rudhraya, Anda Rudhraya, Brahmaanda Rudhraya
Chanda Rudraya, Prachanda Rudraya, Ganda Rudraya
Soora Rudraya, Veera Rudraya, Bhava Rudraya, Bheema Rudraya
Adhala Rudraya, Vidhala Rudraya, Sudhala Rudraya
Maha Thala Rudraya, Bajaa Thala Rudraya
Thalaa Thala Rudraya, Paathaala Rudraya ... Namo Namahaa ...

Ohm Shivo Hum, Ohm Shivo Hum
Rudra Naamam Bhaje Hum
Dialogue: Aham Brahmaasmi

Ohm Shivo Hum, Ohm Shivo Hum
Rudra Naamam Bhaje Hum, Bhaje Hum

Veera Bhadraya, Agni Nethraya, Ghora Souharaha
Sakala Lokaya, Sarva Bhoothaaya, Sathya Saakshaatkara

Sambo Sambo Shankara

Aaaa ... Ohm Shivo Hum, Ohm Shivo Hum
Rudra Naamam Bhaje Hum

Hara Hara Hara Hara, Hara Hara Hara Hara, Mahadev!

Anda Brahmaanda Koti, Akila Paripaalana
Poorana Jagathkaarana, Sathya Deva Devapriya
Vedha Vedhaartha Saara, Yagna Yagnomaya
Nishtala Dushta Nigraha, Saptha Loga Sourakshana
Soma Soorya Agni Lochana, Swetha Rishabha Vaaghana
Soola Paani Bhujanga Bhushana, Tripura Nasa Rarthara
Yoma Kesa Maha Sena Janaka, Panchavaktra Parasuhasta Namaha

Ohm Shivo Hum, Ohm Shivo Hum
Rudra Naamam Bhaje Hum ... Bhaje Hum ...
Ohm Shivo Hum, Ohm Shivo Hum
Rudra Naamam Bhaje Hum ... Bhaje Hum ...

Kala Trikala, Nethra Trinethra, Soola Trisoola Gaathram
Sathya Pravava, Dhivya Prakasa, Mantra Swaroopa Maatram
Nishpra Pankchadhi, Nishta Lankoham, Nija Poorna Bodha Hum Hum
Gathya Gathmaagam, Nithya Bramhogam, Swapna Kasogam Hum Hum
Sachit Pramanam Om Om, Moola Pramegyam Om Om
Aham Bramhasmi Om Om, Aham Bramhasmi Om Om
Gana Gana Gana Gana, Gana Gana Gana Gana
Sahasra Kanta Sapta Viharaki
Dama Dama Dama Dama, Duma Duma Duma Duma
Siva Dama Duga Nadha Viharaki
Ohm Shivo Hum, Ohm Shivo Hum
Rudra Naamam Bhaje Hum ... Bhaje Hum ...

subia
Автор

illaiyaraja music with vijay prakash singing only the awesome best

banupriyam