Όλη η αλήθεια για τα όπλα μεγάλου βεληνεκούς της Ουκρανίας! Κινδυνεύει η Ρωσία;

preview_player
Показать описание
«Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ στους Ουκρανούς για χτύπημα σε ρωσικά εδάφη!

Στο Κίεβο, μετά από επιθέσεις UAV σε αεροδρόμια μεγάλης εμβέλειας, θεωρήθηκε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας θα μπορούσαν να χτυπήσουν οποιουσδήποτε στόχους στο ρωσικό έδαφος, συμπεριλαμβανομένης της Σιβηρίας.

Στην κοινότητα των ειδικών, παραδέχονται ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το UAV Tu-141 Strizh.

-------
Άλλες επιλογές είναι αρκετά πιθανές
Σύμφωνα με ρωσικό μέσο ενημέρωσης, το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα της Ουκρανίας , το προσωπικό σχεδιασμού και μηχανικής διαθέτει όλες τις απαραίτητες δυνατότητες και ικανότητες στην ανάπτυξη όπλων, κατευθυνόμενων πυραύλων και μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων μεγάλης εμβέλειας.

Ειδικότερα, στην Ουκρανία, βάσει ενός βαλλιστικού πυραύλου στερεού καυσίμου που αναπτύχθηκε από το Γραφείο Σχεδίασης Yuzhnoye, το Χημικό Εργοστάσιο Pavlodar και το Γραφείο Σχεδίασης Μηχανικής Μηχανικής του Χάρκοβο με το όνομα A. A. Morozov, το επιχειρησιακό-τακτικό πυραυλικό σύστημα Grom (Thunder- M, Thunder -2") θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά. Επισήμως αναφέρεται ότι, τα χαρακτηριστικά του πυραύλου καθιστούν δυνατή την πρόσκρουση επίγειων στόχων σε απόσταση έως και 500 km.

«Έχουν διατυπωθεί επανειλημμένα πληροφορίες ότι, το ουκρανικό ίχνος είναι κάτι παραπάνω από αισθητό στις τελευταίες πυραυλικές επιτυχίες του Κιμ Γιονγκ-ουν. Σε αυτή την περίπτωση, τίθεται ένα απολύτως φυσικό ερώτημα: Βοήθησαν τη Βόρεια Κορέα , αλλά δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους;», διερωτάται το ρωσικό ΜΜΕ.

Σε ένα τέτοιο υπόβαθρο, το έργο για το ουκρανικό στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα, να δημιουργήσει ένα σύστημα πυραύλων για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας με εμβέλεια βολής 3-4 χιλιάδες χιλιόμετρα φαίνεται αρκετά πραγματικό.
---
Κεφάλαια:
0:00 - Εισαγωγή
01:09 - Άλλες επιλογές είναι αρκετά πιθανές
-----
#Ρωσία
#πόλεμοςΟυκρανία
#όπλαμεγάλουβεληνεκούς
----
Рекомендации по теме