Amenajarea baii cu buget redus

preview_player
Показать описание
Social Media:
Tel. 0759.499.828

De cele mai multe ori, renovarea băii sfârșește printr-o presiune constantă. Atunci când ai un buget restrâns, tinzi să îți faci griji în legătură cu rezultatul pe care îl vei obține. Pentru că vrem ca dorințele tale să fie îndeplinite, vrem să-ți fim de ajutor. În clipul de astăzi vei descoperi câteva secrete care te vor ajuta să îți amenajezi baia cu o sumă mică de bani.
1. Realizează un plan
Este primul pas pe care trebuie să îl faci atunci când te hotărăști să începi operațiunile de reamenajare. Totodată, este unul extrem de important. Indiferent care este camera pe care vrei să o renovezi, un proiect bine realizat îți va permite să faci totul pas cu pas, fără a te pierde în detalii.
În procesul de plănuire, setează-ți un buget exact pe care să îl respecți. Pentru a nu interveni dificultăți, calculează și o marjă de +500 lei, pentru orice cheltuială neprevăzută . După stabilirea bugetului, vei ști cum să împarți fondurile pentru fiecare categorie.
Nu uita să iei în calcul toate componentele pe care dorești să le înlocuiești. Mobilierul de baie, bateriile și obiectele decorative trebuie să fie luate în calcul. În felul acesta, nu vei întâmpina surprize neplăcute în timpul renovării, iar suma de bani alocată va fi divizată exact așa cum trebuie .
Cu toate că la o primă vedere ar putea părea contra-intuitiv să apelezi la designeri de interior sau arhitecți atunci când te gândești să remodelezi o baie cu bani puțini, de cele mai multe ori, sumele solicitate de ei pentru astfel de proiecte nu vor fi foarte mari, dar ideile cu care vor veni se vor dovedi incredibil de utile.
Designerii de interior pot părea o idee exagerată pentru suma pe care ți-ai propus să o respecți. Însă, de cele mai multe ori, costurile solicitate pentru astfel de proiecte nu sunt foarte mari. De asemenea, ideile pe care ți le vor oferi se vor dovedi a fi utile și eficiente.
2. Nu schimba întreaga instalație
Dacă îți dorești ca procesul de restaurare să fie unul necostisitor și de scurtă durată, nu schimba instalațiac . Fie că este vorba de țevile pentru alimentare sau de cele rezervate scurgerii, schimbă-le doar în cazuri extreme. Dacă nu este necesar, nu îți recomandăm să optezi pentru acest pas.
Este un proces care mananca mult timp și necesită spargerea peretilor. De aceea, te poți feri de schimbarea lor. Optează în schimb pentru obiecte sanitare care să fie potrivite pentru pozițiile țevilor actuale. Astfel, vei economisi timp și bani.
3. Alege opțiunile DIY
Chiar dacă pare imposibil, unele obiecte pot fi realizate chiar de către tine. Spre exemplu, oglinda sau alte obiecte decorative pot fi restaurate și refolosite. Poți oricând să îți construiești propria oglindă, vei avea costuri mai mici.
Ia vechea oglindă și atașează-i o ramă pe gustul tău și care să se potrivească cu design-ul ales pentru noua baie . Reutilizează obiecte precum suporturi pentru prosoape, rafturi pentru produse cosmetice etc. În acest fel, nu vei avea cheltuieli suplimentare.
4. Reciclează pe cât de mult posibil
Încă ai lucruri care se află într-o stare bună și pot fi reutilizate? De ce să cumperi altele când le poți folosi din nou? Cada, chiuveta și vasul de WC pot ajunge la o sumă destul de mare. Însă, dacă cele pe care le-ai avut înainte sunt încă utilizabile, curăță-le corespunzător și oferă-le tratamente pentru un nou luciu. La fel poți să procedezi și în cazul mobilierului.
5. Opteaz ă pentru obiecte SH
În târgurile de vechituri sau în magazinele second-hand poți să găsești accesorii foarte frumoase. Corpuri de iluminat, oglinzi, dulapuri și multe alte componente pot fi achiziționate de acolo. Este posibil să găsești obiecte în stare foarte bună, însă care nu mai sunt folosite. Este un obicei popular pe plan internațional. Acum începe să fie adoptat și în România, în orașele mari.
Tot mai multe persoane optează pentru astfel de târguri în căutarea articolelor ce pot fi restaurate. De asemenea, pot aduce un plus de valoare încăperii în care sunt așezate. Tot ce trebuie să faci este să le vizitezi paginile de internet și să te inspiri de acolo. În felul acesta vei economisi mulți bani pe care altfel i-ai cheltui pe obiecte noi, fără personalitate și fără vreo poveste în spate.
Acum că ai câteva trucuri la îndemână, începe să realizezi planul pentru noua ta baie. Pune-ți pe hârtie cele mai creative idei și dă-le viață. Procesul de creație te va încânta, iar rezultatele vor fi pe măsură. În plus, vei avea parte de o experiență inedită. Fii chiar tu personaj principal și factorul decisiv în ceea ce privește o amenajare ca la carte.
Dacă ai alte idei pe care vrei să le împărtășești cu noi, spune-ne în comentarii cum procedezi tu atunci când ai un buget mic pentru o reamenajare.
Рекомендации по теме