Перше випробування культиватора з металолому для Т25

preview_player
Показать описание
Вітаю шановний колектив!
Випробування культиватора пройшло успішно,результатом я задоволений!
Усім приємного перегляду!
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Добрий культиватор вийшов. Я теж щось подібне хочу зробити.

Yuriy_Serbin
Автор

Відрегулюйте культиватор, збільшіть довжину центрального вінта, бо культиватор не паралельно до землі і через це культиватор в Вас заривається просто в землю і через те важко. І ще моя порада зробіть між лапами і котком грібьонку з пружинних зубів і не буде в Вас після проходу культиватора горбів від лап, буде ідеально рівна площа)

ІринаПархоменко-рэ
Автор

Культиватор це культиватор, з боронами немащо порівнювати, а такі так звані старички мають працювати із опорними колесами, в імпортних тракторах передбачино силове позиціювання, тобто я можу виставити будь яку глибину задньої навіски, мовчу про авто горизонт, чи авто підйом

KubotaMadeInJapan
Автор

Згоден що потрібні опорні колеса.іще по ораному потрібно брати діагональ буде рівнянь вам площу.А так все супер.

ВадимВоловіченко
Автор

Суперській культиватор вийшов
👍👍👍з опорними колесами взагалі буде ракета

ЖеняМазепа-шт
Автор

Молодцы украинцы и работать умеют и воевать! 🇺🇦

Freedom-to-Yuri-Detochkin
Автор

Не вистачає гребінки перед котком, в даному виконанні залишаються сліди після лап

romanpasieka
Автор

Культиватор супер я також робив сам я робив на подобі бомет...і з боронами є ще в плані зробити каток...у мене стоять упорні колеса я суто кидаю розподільник на плаваюче і трактор спокійно їде...є що попаде яма то є нагрузка але все добре...колесами регулюю глибину це дуже добре для культиватори і звичайно легше для трактара...рокомендую...і звичайно удачі вам... все супер... так тримати..

ОлегСидор-яо
Автор

Ставь опорные колёса и каток крепление на рулевых тягах чтоб был не зависимый от рамы культиватора и был плавающим

sergeyburdeynyy
Автор

Культиватор бомба вийшов, хай служить)) Вподобайка👍🏻 Трактор і не відчуває його, т 25 це сила💪🏻

Home_Farmer
Автор

Подписка лайк молодец классно поработал

МатвейКозлов-оы
Автор

Якщо за цим культиватором повісити дві чи три борони... Це буде Вогонь!!

USA_Vitalii
Автор

На перед 270 а на зад ширші 300 стріли. На перші більша нагнузка.

romanboihyk
Автор

Вінт викрутіть, трохи, піднімете передні лапи, менша глубина буде.

IgorLytsk
Автор

Очень понравился культиватор. Что-то подобное хочу сделать на МТЗ-80, именно с катком. По-моему результат замечательный.
А если на каток добавить планок, чтобы меньше в землю заглублялся?

ЕвгенийЗубов-дь
Автор

Чому не озвучити ціну Арпала? Не боїтесь що Арпал може ковтнути китайця.Всетаки річ хороша.

КоляАнаньєв
Автор

Колеса опорні не допоможуть. В мене щось схоже, хочете фото скину. Все чудово працює. Каток потрібно опустили ще нижче, він теж заходить в ґрунт на певну глибину залежить від рихлості ґрунту .

vadumolekcuk
Автор

Без опорных колес на культиваторе равномерной обработки не будет

СергейКотляревский-ор
Автор

что-то подобное я склепал для своего т-40 так-же 7 лапок только боронки в место барабана и есть опорные колеса. меня устраивает.

юрийФОКИН-тщ
Автор

Сделай за культиватором 2 маленькие боронки 👍

ВаняМаценко