Cristian Diaconescu: După cum arată situația, venirea iernii s-ar putea să fie o vacanță

preview_player
Показать описание
Comisia Europeană a propus ţărilor UE un acord cu Azerbaidjanul pentru a creşte importurile de gaze naturale şi a sprijini extinderea gazoductelor necesare pentru aceste importuri, conform unui proiect de document consultat de Reuters.

#Digi24 #ȘtirileDigi24 #EmisiuniDigi24 #JurnalulDeSeară
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

In Italia o mare fabbrica foloseste deja ulei consumat in loc de gas se chiama newbox deci se poate

violetacojanu
Автор

lipseste CTP, recomandam Digi...am inceput sa ma indoiesc si sa analizez mai atent continutul informatiilor voastre

danieldan
Автор

Ar fi bine și la noi sa trecem la case din lemn ....

mihaiemilpuiu
Автор

Oare când a fost bine în România și cald în

stelastela
Автор

Mă ustură ochii cât de mulți agramați sunt

kykynezu
Автор

Sa se facă fabrici de procesare a grâului etc. Nu sal exportam 🤦‍♂️😏

ioanbledea
Автор

19:00 ...Florin Negrutiu, Genial!👍👍👍👏👏👏Exact despre asta este vorba!

Anonimul
Автор

Pe fostul ministru de externe invitat ar avea votul meu, daca s-ar prezenta la alegeri prezidențiale...

TITANICO
Автор

România nu are de ce a se teme, are totul în materie de asigurarea combustibililor necesari a trece iarna în siguranță.
Problema este la administrația noastră, care este coruptă şi incompetentă.

valericavinau
Автор

CINE A ZIS CĂ UCRAINIIENII STIU SĂ DISCUTE ' AU SCOALĂ. ????🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂😂😂😂

danielaurel
Автор

Trebuie să plantăm arbori, trebuie să construim case din lemn. Trebuie să folosim lemne uscate din pădure. Trebuie să renunțăm in viitorul ce vine la orice produs industrial . Omul trebuie să revină la modul natural în care ne-a creat Dumnezeu. Ne îmbrăcăm în sintetice, ne încălțăm în cauciuc, mâncăm semifabricate, nu păzim sănătatea, mediul și societatea sunt stresante, noi nu folosim benefic bunurile tehnologice și produsele industriale. Trebuie să revenim treptat în modul natural de la începuturile vieții.

negrulalb
Автор

STAT EȘUAT 🌴 IEȘIȚI LA VOT TOT POPORUL ROMÂN 🗽🏠🇹🇩🇪🇺🇺🇸

marianalobontiu
Автор

La 21°C poti sta lejer in casa, nu trebuie sa stai la 25°C. Eu stau asa de peste 20 de ani, deci se poate. Tine doar de niste obiceiuri ale unora, de care se pot dezvata.

Heinrich
Автор

Problema nu se pune asa ce facem la iarna ? Ce facem in viitorii anii? Romania joaca un rol important in lume daca stie sa negocieze ar fi cu bateria KARPEN la scara mare pentru fiecare tara din UE sa plateaca taxa Romaniei pentru instalarea sau din Romania carre extern mai multe Bateri la scara mare din 5 puncte ale tari N-S tu W-E si centru de aici distribuirea energiei electrice in UE in schimbul unei taxe anuale de la fiecare tara dar nu ininte de a fii pregatita cu armament de ultima generatie pentru securitate Nationala o alta varianta plantarea de arbori in toata UE si defrisarea sa se faca sistematic pe portiuni pentru a afla echilibru atmosferic UE si planetar deci resursele se vor termina in scurt timp ce facem? Gasirea de noi metode de energie panouri solare replantarea de arbori ect ect centrale atomice de produs electric este foarte distructiv periculos motivul sunt disturbari atmosferice foarte mari ar duce la catastrofe nucleare vanturi uragane inundati alunecari de teren sau calote intercontinentale Romania repet joaca un rol important In UE depinde de noi cum negociem si ce resurse vor fii in viitor?

sergiuromeo
Автор

Si cine recomanda si reducerea vietii? Redusii mentali kinda "yes-man"?

gabrielconstantinescu
Автор

Pai in productie dc n ai toate conditiile, inclusiv o anumita temp.
in cursul procedurilor, iese produsul finit prost.

variniazaharie
Автор

As întreba care este temperatura pe timp de iarna în casele din Bulgaria, Italia sau Spania.

bogdanneagu
Автор

Serios, dar cum știu ăștia ce temperatură avem în case? Pe bune, de ce nu spuneți și de unde și cum sunt obținute aceste date?
(Oare ne spionează pe telefon, sau prin aplicații în care îți dai acceptul, sau cum exact?).

alexmihai
Автор

Tot cui n-ar trebui dau "stimulente"?🤔🤔🤔🤔🤔
Trebuie o politică comună în domeniul energiei la nivelul UE, care să privească chiar și statele non-membre. Trebuie "controlat" prețul gazului și petrolului la nivelul UE și NU trebuie cerut populației să facă economii. Oamenii de rând fac economii la gaz și electricitate, peste tot în Europa, de ani de zile! Nu se știe cât de în jos se mai poate merge?!🤔🤔🤔 Asta nu înțeleg oamenii politici, peste tot în Europa!
Asta cu un grad mai mic e ca frecția la picioru' de lemn.
Lăsați studiile că-s rupte de realitate!
Iarna, prin Italia (probabil și prin alte țări din Vestul Europei) în zonele muntoase mai friguroase, oamenii stăteau și înainte la 13-15°C pe timpul zilei tocmai pentru că prețul gazului era deja prea mare. Majoritatea dintre oameni pe timpul zilei lucrează și nu stau acasă. Dau drumul la centrala termică, doar seara, 2-3 ore . Se mai încălzesc și cu pelet sau lemne acolo unde este posibil. Într-adevăr Vestul European are venituri mai mari, dar oamenii NU vor să-și dea toți banii pe facturi, preferând ca o parte din bani să și-i pună la bancă. 🏦
Prețul gazului a fost mare și-a devenit exorbitant, din cauza sutelor de intermediari de pe piața gazului și energiei. Aceeași situație o găsim și pe piața petrolului și-a combustibililor. S-au îmbogățit foarte mulți, pe seama nevoii de energie, iar politicile trecute privind "piața liberă" trebuie schimbate!
Și în România utilizatorii casnici de gaz stăteau și vor sta în frig pentru a nu plăti tot salariul (minim pe economie) sau toată pensia pe factura la gaz. Temperatura optimă este de 21°C, dar rar găsești o casă în România (chiar și în Europa) în care sunt mai mult de 18°C. Doar cei care au copii mici sunt nevoiți să stea la 21-22°C. Bătrânii noștri, pun de mult o pătură în plus, în România, o țară în care temperaturile pe timpul iernii, sunt mult sub media europeană.
Până acum 2 -3 ani se făceau (la noi și la alții) economii la gaz, pentru a plăti puțin, dar astăzi se plătește mult, pentru a sta în frig.
A sosit vremea, ca industriile europene și cele din România, să-și facă rost de surse de energie alternativă, căci populația tot a făcut economii!

tudi
Автор

Norvegieni folosesc jumate lemne jumate puțin gas și puțin curent sobele lor sunt superbe...casele din lemn izolate cu vata ..și iarna lunga 6 ..7 luni ..și zapada zapada ...multa... mai ales în nord

mihaiemilpuiu