Wat is een multimodale hub? | Rijkswaterstaat maakt werk van duurzame mobiliteit

preview_player
Показать описание
Steden verdichten, maar tegelijkertijd willen we dat ze veilig, bereikbaar en leefbaar blijven. Een vraagstuk waar nationale bereikbaarheid en lokale leefbaarheid elkaar raken. Multimodale hubs lijken een oplossing te bieden. Hoe Rijkswaterstaat hieraan werkt vertellen Alan Hoekstra (adviseur duurzame mobiliteit) en Annemiek Tromp (programmamanager duurzame gebiedsontwikkeling) in deze video.

In 2020 is in 'De Multimodale Hub en Rijkswaterstaat' verkend hoe het Hoofdwegennet kan bijdragen aan een multimodaal mobiliteitssysteem. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan een verdere verkeerskundige en ruimtelijke uitwerking van de Corridorhub. Eén van de hub-typen die we langs het Hoofdwegennet tegenkomen. Deze studies gebruiken we bij het leggen van de verbinding tussen de beleidsvorming bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat rond hubs en de concrete praktijken in de regio’s.

#Duurzaam #Mobiliteit #Energie
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Stem fvd dit is link, straks krijg je klimaat lockdowns

kriss
Автор

0:07 Volgens mij is de 'Roode Brug' in Utrecht

berendt
Автор

Helaas kun je alleen gratis parkeren op Kralingse Zoom in combinatie met OV. Vervolg je je reis met de (OV)fiets dan betaal je volle pond

Roterodami
Автор

Ik waardeer deze videos van Rijkswaterstaat. Bedankt daarvoor.
Maar een kleine suggestie: Minder slow-motion closeups van de mensen die aan het woord zijn. Die beelden voelen wat vreemd (het is geen actiefilm of sport evenement) en leidden i.i.g. mij af van de inhoud.
Deze video had ook best wat langer mogen zijn, met meer voorbeelden van bestaande (en toekomstige) situaties.

tubularap