Unboxing - THERMOCASA - Θέρμανση - Καλοριφέρ - Στρατος Γιαννουδης vol.3

preview_player
Показать описание
THERMOCASA - THERMOCASA - Greek Unboxing
1ο χλμ ΕΟ Αγχιάλου - Μεσημβρίας, ΑΓΧΙΑΛΟΣ, Άγιος Αθανάσιος, Θεσσαλονίκη, 57011 τηλ - 2310723892.......Η εταιρεία THERMOCASA ιδρύθηκε το 1993 από τον Στέφανο Μαντζιάρη, άνθρωπο με πλούσια εμπειρία και βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς Θέρμανσης, ...- Free and open company data on Greece company ΘΕΡΜΟΚΑΖΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (company ) ΑΓΧΙΑΛΟΣ.........Εξαρτήματα Σωλήνων Ύδρευσης - Εξαρτήματα Ύδρευσης-Θέρμανσης - Ύδρευση, Εξαρτήματα Υδραυλικών, Συστήματα Ύδρευσης ...
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Καλησπέρα Στράτο. Η γνώμη μου είναι να σκεφτείς λίγο παραπάνω το θέμα του κυκλοφορητή στα επιστρεφόμενα εκεί είναι ποιό προστατευμένος ο κυκλοφορητής. Ένα απλό σενάριο: Υπάρχει διακοπή ύδρευσης και ταυτόχρονα είτε από βλάβη στην ανεπίστροφη βαλβίδα αδειάζει το κύκλωμα είτε από βλάβη στον θερμοστάτη ανοίγει η βαλβίδα ασφαλείας και πάλι αδειάζει το κύκλωμα. Τότε δημιουργείται ατμός μέσα στο κύκλωμα. Ο ατμός προχωρά από το λέβητα προς την εγκατάσταση, βρίσκει τον κυκλοφορητή και "κλάμα". Ενώ στην επιστροφή δεν έρχεται ατμός διότι προλαβαίνει να κρυώσει στα σώματα. Για θέμα δυσκολίας λόγω εμποδίων που είπες στο video (επειδή ο λέβητας έχει δαιδαλώδες δίκτυο μέσα) δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το κύκλωμα είναι κλειστό και οι απώλειες τριβών είναι ίδιες είτε πριν είτε μετά. Αυτό που φοβάται ένας κυκλοφορητής ιδικά ο inverter είναι να έχει στένωση στην είσοδό του και να μην του φτάνει το νερό. Για αυτό όταν βλέπουμε συστολές σε ένα δίκτυο ( 9 στις 10 φορές) τότε βάζουμε τον κυκλοφορητή στην έξοδο του λέβητα για να μπορεί να τραβά αρκετό νερό μέσα από το καζάνι που έχει πάντα μεγάλη διατομή και δεν παρουσιάζονται στενώσεις.
Για να μην νομίζεις ότι σου λέω μπαρούφες μπορείς να κάνεις ένα απλό test που μου έδειξαν και εμένα: τοποθετείς ένα κυκλοφορητή σε ένα κύκλωμα (είτε στα επιστρεφόμενα είτε στην προσαγωγή όπου θέλεις) και βάζεις μια βάνα πριν και μια βάνα μετά τον κυκλοφορητή. Αφήνεις λοιπόν την μια βάνα τέρμα ανοιχτή και κλείνεις την άλλη σιγά - σιγά. Μετά κάνεις το ίδιο αλλά με την άλλη βάνα αντίστροφα. Θα δεις και μόνος σου ότι μπορείς να κλείσεις σχεδόν τέρμα την βάνα στην έξοδο του κυκλοφορητή και θα τον ακούς να δουλεύει χωρίς να ''διαμαρτύρεται''. Όταν όμως δοκιμάσεις να κλήσεις την βάνα στην είσοδο του κυκλοφορητή, αμέσως θα αρχίσει να ''διαμαρτύρεται'' και να ''ξενερώνει'' (ακούγονται δηλαδή μέσα τα νερά σαν να θέλει εξαέρωση). Έτσι καταλαβαίνεις ότι ο κυκλοφορητής θέλει διατομή στην είσοδο, στην έξοδο δεν έχει θέμα.
Σημείωση: μην το διαβάσει τώρα αυτό κανένας ημιμαθής και τοποθετήσει κανέναν κυκλοφορητή σε πελάτη με βάνες μπρος και πίσω και τις αφήσει εκεί. Αυτό που περιγράφω είναι πείραμα ΌΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (γιατί έχουμε και τετραπέρατους).
Σε κάθε περίπτωση συνέχισε να ενημερώνεις τον κόσμο. Με ενημερωμένο πελάτη γίνεται η δουλεία μας ποιο εύκολη και ποιο ευχάριστη και ας λένε μερικοί.

johnkonstantaras
Автор

Καλησπέρα Στράτο.
Σου είχα γράψει και πέρσι για τον κυκλοφορητή shimge.
Είναι όπως το είπαν και τα παιδιά κορυφή.
Και τιμή λίγο πριν τα 100 ευρώ.
Εγώ έχω τον aps 32/6.
Βάλτους άφοβα θα ζεστάνεις πολύ κόσμο.
Σε δίκτυο με θερμοστατικες κεφαλές προτίμησε την πρώτη ένδειξη που σχεδόν σταματάει ο κυκλοφορητής και όχι την autο.

Davaris-Xristos
Автор

Μπορεί να τοποθετηθεί σε ατομική μονάδα φυσικού αερίου έστω και εκτός από τη μονάδα, όπως θα ήταν καλό να μπει και δοχείο αδράνειας μεγαλύτερο.

nikosvaidis