Hedefiniz Net Yükseltmek Olsun

preview_player
Показать описание
Konu bitirmek var, bitirmek var. Net yükseltmek bir tane ve daha keskin sınırları olan bir mesele. Yapmış olmak için yapmayın, sonuç almak için çalışın.
______________________

Popüler bilim içerikleri ve fiziğin en keyifli hali bu kanalda. Fizik ve bilim hakkında merak ettiklerinizi anlattığım videoları kanalımda bulabilirsiniz.
Kanala Abone Ol!

__________

Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Amacın konu bitirmek mi yoksa net yükseltmek mi?

ertansinansahin
Автор

Çok doğru hedefimin öğrenmek değil de konu bitirmek olduğunu anladım

esma
Автор

İlk önce konuyu hakkını vererek bitirmek ardından soru bankası ve denemelerle var olan yanlışlarını ve eksiklerini kapata kapata ustalaşmak👌

motorzade
Автор

Kesinlikle katılıyorum.Ben öğrenmeyi seven birisiyim ve bu ders çalışma tutkumu besliyor ama ösym senin bir konuya ne kadar hakim olduğunu değil ne kadar iyi soru çözdüğünle ilgileniyor.Konuya hakim olandan ziyade soru çözme hızı ve soru tiplerine hakim olan kişi öne çıkıyor.

ays
Автор

İki yıl işyeri yönettikten sonra işi bırakıp 5 ay sadece kpss ye odaklandım ve hocamın anlattığı şekilde ders çalıştım. Çok şükür zaten altyapım vardı. Sınavda ilk 2 bine girmiştim.

mucahitkaratas
Автор

Hocam o degil de piyano akıyor gibrian alcocer farkı sanırım

FEYNMANYKS
Автор

sınavın belirleyici noktası da aslında tam da bu parametreler, bizim sınav sistemimiz klişeler dolu ancak bu klişeleri yapacak öğrenci yok. çoğu tembel, başkasının ne dediğiyle hareket etmeye alışık. kendisinde neyin daha iyi etki edeceğini bir başkasına dayanarak *kabul ediyor* ve bu yüzden ne ile karşılaşırsa hemen onun cevabını arıyor ama cevap kaynağı bir başka kişinin ağzından çıkanlar, e öyle olunca da her telden bir ses, bizim öğrencinin kafasında allak bullak sözler kime inanacağını şaşırıyor. en güzeli kendinize güvenmek, çalışın, soru çözün, daha çok çalışın ve denemeyi doğru analizleyin. olay bu kadar basit.

Mertforedu
Автор

İşte bu yüzden şu kadar günde şu konuyu bitirmek yok 15 saat çalışmak tarzı şeyler bana tamamen saçmalık gibi geliyo. BASİYORUZ PARCALİYORUZ bilmem ne diyen elemanların da her sene mezuna kalmaktan başka bişi yaptığını pek görmedim

Kliksy
Автор

Hocam çift yarık deneyinde aydınlık bölgelerde parlaklık eşit midir ? Cevaplarsanız çok sevinirim

aklakarsitezlervlog
Автор

Konuşmanın tamamı varmı varsa yazabilirmisiniz

Yalnızsosyopat
Автор

Bu video kaç dakika bi bana mı çok uzun geldi

nebutantana
Автор

Hocam ayt fizik soru bankası ne zamanı çıkar

maestromatematik
Автор

Bu aradaki fark yarısını doğru yapan ve yüzde 75 i doğru yapan kısmı anlamadım? Anlatır mısınız

Swin
Автор

Hocam cevaplarsanız sevinirim birkaç gündür bunu düşünüyorum ama bir karara bağlayamadım elektrik mühendisliği veya yapay zeka ve veri mühendişliği arasında kaldım şimdi bu bölümlerdan elektrik mühendisliği için ben araştırma yapsam bu bölümde ileride bunları yapay zeka yapacak benim yapmama gerekmiyecek veya daha hızlı bir bilgi üretecek bu bir gerçek ama yinede böyle elektriğe ilgim olduğundan kafam oraya kayıyor ama yapay zeka diyede bir gerçek var ama yapay zekayı yine seviyorum sadece elektriğe tutkuluyum sizce ne yapmalıyım artık kendime hedef koymak istiyorum siz venim için neyi önerirsiniz yapay zeka için bir yüksek lisans mı yapmamı önerirsiniz nasıl yapiyim?bir de hocam ileride elektrik enerjisi kullanılmaz mesela fiberoptik kablolarda kullanılmıyor o yüzden bir kaygım var sizce ileride elektrik kullanılırmı?

yusuf.
Автор

kol hareketi de 2024 ayt matematiği anlatıyor

saylih
Автор

Niye herşey matematikten ibaretmiş, hep soru çöz, zorundasın vb Bence matematik bugünkü biçimiyle yasaklanmalı. Matematik terimleri sadeleştirilmeli ve Türkçeleştirilmeli, konular soyut değil somut hale getirilmeli ve illa verilecekse, mutlaka somut şekilde işlenmeli, anlatılmalı, konular çok karmaşık ve ağır...Matematik hem eğitimde hem üniversite sınavında hiç bir şrkilde bu kadar ağırlıklı olmamalı, konular daha seyreltilmeli, matematiğin sadece şimdiki biçimi değil, tarihçesi de verilmeli. Öğrencilere başarısızlık duygusu gelişmesine yol açıyor ve aşılıyor diye düşünüyorum. Hayat matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, sınav ve testlerden ibaret olamaz, olmamalı. Matematik yapamayanın başarısız olduğunu düşünen yanılır. Yarışmaya gerek yok. Yapay zekayla kişinin ilgisi belirlenerek, ayrıştırılmalı.

onderkocak
Автор

Hocam az önce baktım denedim yarısı için 200k 3/4ü için 60k çıktı biran heveslenmistim hevesim bozuldu

Burak-rzlr
Автор

Helyum balonuyla çanta yükünü hafifleten adamın bu videoda yaptığı fizik çerçevesinde mümkün mü?🤔 Bununla ilgili video yapabilir misiniz?

readayrcis
welcome to shbcf.ru