Η Λογική Πίσω από την Εξόφληση Κάθε Είδους Χρέους με Συναλλαγματική

preview_player
Показать описание

Αποσπάσματα από συνέντευξη του Ιωάννη Τσέρνου (οικονομολόγου) στον Ιωάννη Δεμερτζή στις 30/9/2020

0.30 Καταπίστευμα είναι το εθνικό περιουσιακό στοιχείο, ή και ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο το οποίου εμείς μπορούμε να κάνουμε χρήση, αλλά δεν μπορούμε να το πουλήσουμε ή να το μεταβιβάσουμε, γιατί πρέπει να το παραδώσουμε εις το ακέραιο στους απογόνους μας. Και εδώ είναι και όλη η απάτη που ψηφίσαν με τα μνημόνια. Το έθνος δεν δύναται να παραχωρήσει τη χρήση και την επίβλεψη των κοινών τους πραγμάτων στο διαχειριστικό μηχανισμό που λέγεται κράτος και το κράτος να τα βάλει υποθήκη ή να τα πουλήσει...

2.00 Το 1944 έγινε η συνάντηση του Brendon Woods, λίγους μήνες πριν τελειώσει ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος. Εκεί λοιπόν συναντήθηκαν 44 κράτη, μεταξύ αυτών και ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδος και ο διευθυντής της τράπεζας της Ελλάδος, για να συμμετάσχουν σε μία κοινοπραξία. Τα κράτη που συμμετείχαν αποφάσισαν να ιδρύσουν κάποιους οργανισμούς με τη συμμετοχή ιδρυτικού κεφαλαίου. Έτσι ιδρύθηκαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Παγκόσμια Τράπεζα ανασυγκρότησης και ανοικοδόμησης. ΦΕΚ 315α του νόμου 766, ο οποίος επικυρώθηκε στην Ελληνική Βουλή στις 29 Δεκεμβρίου του 1945. Η Ελλάδα συμμετείχε με 40 εκατομμύρια για το ΔΝΤ και 25 εκατομμύρια για την Παγκόσμια Τράπεζα. Επειδή λοιπόν το ΔΝΤ που έχει μέσα χρήματα, είναι δικό μας (επειδή έχουμε ιδρυτική συμμετοχή σ’ αυτό), μπορούμε οποιανδήποτε στιγμή να πάρουμε τα χρήματα αυτά άτοκα και δεν χρειαζόταν να μπούμε σε κανένα μνημόνιο και να υποθηκεύσουμε την εθνική περιουσία μας για 100 χρόνια.

5.00 Η Ελλάδα σήμερα μέσα στο συγκεκριμένο ταμείο έχει 115 τρισεκατομμύρια, τα οποία ήρθαν το 1967 στην Ελλάδα και διοχετεύτηκαν σε 10 τράπεζες. Είναι εθνικά κεφάλαια και οι τράπεζες είναι απλά θεματοφύλακες μέσω της CIA – η οποία δημιουργήθηκε ακριβώς για να φυλάει σε κάθε κράτος τα συγκεκριμένα περιουσιακά στοιχεία του κάθε κράτους.

6.00 Εκεί λοιπόν είχε αποφασιστεί να γίνουν υπερτιμολογήσεις των τιμών. Για παράδειγμα το κάθε βαρέλι πετρελαίου αποφασίστηκε να κοστολογείται στο 30πλάσιο από την αξία κόστους του. Το ίδιο ισχύει για όλα τα αγαθά. Το 60% κάθε συναλλαγής που γίνεται στα χρηματιστήρια πάνω στην τελική κοστολόγηση των αγαθών πιστώνεται στους καταπιστευματικούς λογαριασμούς του κάθε κράτους. Δηλαδή η αξία της εθνικής περιουσίας αυξήθηκε από τα δικά μας χρήματα. Ο Παπαδόπουλος το 1967 ξεχρέωσε όλα τα δάνεια των αγροτών μέσα σε μία νύχτα με χρήματα των καταπιστευματικών λογαριασμών.

8.00 Τα δάνεια τα οποία έχουν οι πολίτες καταρχάς πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν τα χρωστάμε (μέσω της εκκαθάρισης που θα ζητήσουμε, η οποία θα αποδεικνύει ότι οι τράπεζες τα πληρώθηκαν μέσω της ανακεφαλαιοποίησης), όμως έχουμε και έναν δεύτερο τρόπο για να περάσουμε στην επίθεση, έτσι ώστε να τους κλειδώσουμε απ’ όλες τις πλευρές. Ο κάθε Έλληνας, έχοντας ένα περιουσιακό στοιχείο, δικό του, στο όνομα του, μπορεί να κόψει ένα αξιόγραφο, μία συναλλαγματική. Ποιοι είναι οι δικαιούχοι λοιπόν των καταπιστευμάτων? Το Ελληνικό Έθνος, δηλαδή ο καθένας από μας ξεχωριστά. Έχοντας λοιπόν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία (τα οποία δεν μπορούσαμε να κάνουμε χρήση επειδή είχαμε ορίσει αντιπροσώπους τους διαχειριστές του κρατικού μηχανισμού και συγκεκριμένα τον εκάστοτε υπουργό οικονομικών), δεν μας είπε ποτέ κανένας για την ύπαρξη των περιουσιακών αυτών στοιχείων και ούτε επίσης και για την δυνατότητα να επωφεληθούμε από αυτά προσωπικά, κάτι το οποίο είναι το μυστικό των μυστικών!

10.10 Πάμε λοιπόν να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στο θέμα των δανείων στις τράπεζες. Ο κάθε λοιπόν δανειολήπτης έχει δικαίωμα να κόψει μια συναλλαγματική (την οποία μπορεί να βρει σε κάθε περίπτερο), να ορίσει το ποσό που χρωστάει από το δάνειο που πήρε από μία τράπεζα (ή σε χρέη σε ασφαλιστικά ταμεία, ή σε χρέη στην εφορία, κλπ) και ορίζει ως πληρωτή τον υπουργό οικονομικών ο οποίος είναι διαχειριστής όλης αυτής της διαδικασίας. Βάζουμε επίσης κάποιους ειδικούς όρους που σχετίζονται με το καταπίστευμα, βάζουμε ημερομηνία έκδοσης και ημερομηνία λήξης και το δίνουμε με τον δικαστικό επιμελητή να το παραδώσει στον αντίστοιχο φορέα (τράπεζα, εφορία, ΔΕΗ, κλπ), έτσι ώστε να εξοφληθεί η υποτιθέμενη οφειλή.

13.50 Η έκδοση συναλλαγματικών καλύπτονται από παγκόσμιους νόμους. Στην Ελλάδα με τον νόμο 5325/1932. Έτσι η έκδοση συναλλαγματικής είναι καθ’ όλα νόμιμη ενέργεια. Ο οποιοσδήποτε οργανισμός παραλάβει την συναλλαγματική, αν έχει αντίρρηση περί της νομιμότητας της συναλλαγματικής, πρέπει μέσα σε 8 ημέρες να εκδόσει ένα διαμαρτυρικό το οποίο θα σημαίνει ότι δεν αποδέχεται τη συγκεκριμένη διαδικασία, είτε γιατί δεν υπάρχουν τα κεφάλαια, είτε για κάποιον άλλον λόγο που μπορεί να επικαλεστεί. Αν δεν εκδόσει διαμαρτυρικό, τότε η τράπεζα δεν μπορεί πλέον να έχει, ούτε να διεκδικήσει καμία οικονομική απαίτηση.

16.30 Μέσω αυτών των κινήσεων, έχουμε πετύχει πάρα πολλές αναστολές πλειστηριασμών και σταματάμε μ’ αυτό τον τρόπο την κάθε απαίτηση της τράπεζας, ή οποιουδήποτε άλλου οργανισμού.
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Έπρεπε να έχετε κεράσει από έναν καφέ τους υπόλοιπους για να μην Κάνουν θόρυβο και να μάθουνε κάτι με την ευκαιρία είναι φανταστικό και γνωστό για μένα το θέμα από τον κύριο Λαμπράκη χρόνια. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά και θερμούς χαιρετισμούς από την Πολωνία

waldemardmytrzak