Οι Τούρκοι παρέδωσαν 2 νέα UCAV AKSUNGUR στo Ναυτικό- Αυξάνουν και τη μηνιαία παραγωγή τους

preview_player
Показать описание
Η Τουρκική αμυντική βιομηχανία είναι γεγονός ότι στον τομέα των UAV, έχει πραγματοποιήσει άλματα τα τελευταία χρόνια προβαίνοντας στην κατασκευή και διάθεση στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μιας μεγάλης γκάμας από αυτά, σε σημαντικούς αριθμούς, ενώ παράλληλα προβαίνει και στην εξαγωγή τους σε άλλες χώρες.

Περισσότερα βίντεο στο Pentapostagma TV:

---------
Η Τουρκική αμυντική βιομηχανία είναι γεγονός ότι στον τομέα των UAV, έχει πραγματοποιήσει άλματα τα τελευταία χρόνια προβαίνοντας στην κατασκευή και διάθεση στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μιας μεγάλης γκάμας από αυτά, σε σημαντικούς αριθμούς, ενώ παράλληλα προβαίνει και στην εξαγωγή τους σε άλλες χώρες.
Στο παραπάνω μήκος κύματος εντάσσεται άρθρο τουρκικού ΜΜΕ, έγκριτου σε αμυντικά θέματα, το οποίο αναφέρει ότι, η TAI συνεχίζει να παραδίδει το AKSUNGUR SİHA στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (ΤΕΔ) και συγκεκριμένα ότι ακόμη 2 AKSUNGUR SİHA παραδόθηκαν και εντάχθηκαν στο οπλοστάσιό τους.
Νέα παράδοση AKSUNGUR SİHA στις ΤΕΔ και αύξηση της παραγωγής τους
Ο Πρόεδρος της Προεδρίας της Αμυντικής Βιομηχανίας Καθ. Δρ. Ισμαήλ Ντεμίρ ανακοίνωσε ότι 2 ακόμη AKSUNGUR SİHA έχουν παραδοθεί στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Στη δήλωση που έκανε ο Ντεμίρ είπε «Νέοι στρατιώτες του ένδοξου στρατού μας που θα προσθέσετε δύναμη στην ουράνια γη! Παραδώσαμε 2 ακόμη AKSUNGUR SİHA στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις μας. Συγχαρητήρια" Έτσι, ο αριθμός των AKSUNGUR που παρήγαγε μέχρι στιγμής η TAI έφτασε τα 10.
Από την άλλη πλευρά, οι δραστηριότητες συναρμολόγησης νέων AKSUNGUR συνεχίζονται στη γραμμή παραγωγής.
Ενώ 1 UAV AKSUNGUR κατασκευαζόταν σε 3 μήνες στην TAI, η παραγωγική ικανότητα αυξήθηκε σε 1 ανά μήνα. Στόχος είναι η παραγωγή 2 UAV AKSUNGUR σε ένα μήνα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Στο στόχαστρο του Aksungur τα Ελληνικά υποβρύχια
Οι αποστολές του UAV Aksungur είναι η συλλογή πληροφοριών, επιτήρησης, αναγνώριση, αλλά και η προσβολή εχθρικών στόχων, ενώ με την δυνατότητα ρίψης τορπιλών με αλεξίπτωτο και ηχοσημαδούρων, αποκτά πλέον και ανθυποβρυχιακές δυνατότητες.
Είναι επίσης γνωστό ότι η σύμβαση του έργου Meltem-III, καλύπτει την προμήθεια συνολικά 6 αεροσκαφών ATR-72/600 και την τροποποίησή τους σε διαμόρφωση ASW και ASUW για το τουρκικό πολεμικό ναυτικό.
Τώρα τα καθήκοντα ανθυποβρυχιακού πολέμου που είχαν τα εν λόγω αεροσκάφη θα μοιραστούν με τα Aksungur UAV.
Κλείνοντας επισημαίνουμε ότι η Τουρκία έχει αντιληφθεί την υποθαλάσσια υπεροχή της Ελλάδας σε Αιγαίο και ΝΑ Μεσόγειο, κυρίως χάρη στα 4 υπερσύγχρονα υποβρύχιά μας τύπου Παπανικολής κλάσης 214, από τα συνολικά 11 που διαθέτουμε, γεγονός που αποτελεί σημαντικό τροχοπέδη στα σχέδιά της για διεξαγωγή ευρείας κλίμακας αποβατική επιχείρηση, με σκοπό την κατάληψη νησιών μας.
Αυτός είναι ο λόγος που οι Τούρκοι επιχειρούν και με την ένταξη των UAV Aksungur, να ανατρέψουν την Ελληνική υποθαλάσσια κυριαρχία σε Αιγαίο και ΝΑ Μεσόγειο.
-----
Κεφάλαια:
0:00 - Εισαγωγή
0:18 - Οι Τούρκοι παρέδωσαν 2 νέα UCAV AKSUNGUR στo Ναυτικό- Αυξάνουν και τη μηνιαία παραγωγή τους
------
-------
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:
------
#AKSUNGUR
#Μεσόγειο
#Αιγαίο
------
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

If you work hard, you will be successful. Türkiye does not buy, it produces. Türkiye is very successful. Instead of buying it, it produces its own. sells to other countries, earns money.

military_power
Автор

To puco tha fai I eladha se Liga kronja

adriatikarra