Скільки займає часу оранка в один слід трактором Т25

preview_player
Показать описание
Вітаю шановний колектив!
Оранка на крошці.
Усім приємного перегляду!
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Отдельный лайк за старания по съемке, 👍

shishka_enota
Автор

Гарна оранка. Тільки в одну сторону довго.

edikprushliuk_
Автор

Вітання так на малих ділянках орати це особливе задоволення особливо з деревами і стовпцями всякими
А часник з теперішніми зимами то ще можна головне щьоб хочаб два тижня після висадки не було сильних морозів

hevwtgf
Автор

Дуже знайома ситуація, взад уперед на цих маленьких участках, потрібно покрутитись) Позавчора теж собі за хлівом горав під часник та цибулю, горав при фарах і перестало давати зарядку) але догорав на світлі від акумулятора)

Home_Farmer
Автор

Все гарно, робота цілий рік, але що ми з цього маємо, і я вчора грядки орав на часник та цибулю, але зимової цибулі на ринку вже нема так що в прольоті.

jpxblgi
Автор

Коли ти живеш в місті і розумієш, що маючи по усіх сторонах вільний виїзд, а гораєш через жопу, бо є долинка і все поле можна було згорати поперек.

dodpzdc
Автор

Доброго дня чув буваєте в Тернополі, а родом самі звідки?

titkpqh
Автор

Не задумувались над прес прдборщиком до т25 ? І взагалі чи потягне ?

vgcwxkg
Автор

Яка плата такої оранки за 1сотку ?напед дякую за відповідь.

john
Автор

Пдписуюсь на канал, надіюсь на взаємність 👍🤝

dhvhrez
Автор

Та сама біда з другою, горе безподобно не те що в мене одні брили на другій чуть не стає, ну і опиту не маю вчусь тільки

dhvhrez
Автор

Плуг виставлений погано пізнати кожен шлід двох плугів в мене не польський але набагато краще і кожного разу непвзнати

oktbukz
Автор

Огород чистый и мягкий, а мусор остается при пахоте нормальным плугом сверху обычно нет и соломины.Это говорит о том что что-то в этом плуге сделано не правильно.И как по мне при запахивании" долинки" или просто низинки так называемой надо было пройти по краю при выезде впритык к забору захватив дернину и убрав бугор в ее начале причем увеличив глубину до максимума...., она бы за зиму частично переплела и этого грунта хватило бы чтобы огород выровнялся и не было бы, а так она в принципе и осталась.Ну то такое, обычно крутить плуг не кто не хочет.... хотя иногда это надо делать для качества вспашки.

zscjnlq