Какой трактор лучше купить Т40 ИЛИ Т25

preview_player
Показать описание
Мій instagram:
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Есть така поговорка, що каждая жаба своё болото хвалить.укого есть т40 хвалить т40 узкого т25 хвалить т25 у кого мотоблок хвалить мотоблок.всякая техн!ка по своему хороша якщо приносить пользу! Удач! Вам в робот!.

АнатолийСудом-бп
Автор

Добрий День. А Т-25 би менше взяв палива ніж Т-40, якщо косити траву, сіно перевертати, перевозити сіно на великому прицепі який чіпляють до ЮМЗ, МТЗ, просто їздити, щось перевезти легеньке?

NameSurname-iliv
Автор

Спасибо что правду говорил!!!согласен Т 40 АМ это зверь, но Т25 хорош но не для себя не для этого он создан!!!

valeriyorishko
Автор

Спасибо, за обзор, и за ответ, ну просто смотрите уменя сичас есть т40м, д37двигатель. Мне придлашают поменять на т25. Ну в меня т 40м в очень хорошем состоянии, можна сказать новый. Но т 25можна и кррлям по траву сездить, а т40то затратно

sergeymeln
Автор

Я думаю що краще 40 з передком китайця нового

ТоляПетренко-ко
Автор

Добрий день, а на т 40, картоплю підгортаєте?

АааАаа-есю
Автор

я тоже перед таким выбором стою. мне важно экономичность, надежность и проходимость. в основном думаю использовать только для транспортировки различного груза и поездок на небольшие расстояния. что можешь посоветовать и если есть возможность указать какой расход будет у них?

Виталий
Автор

З усім згідний, але не згідний з ціновим порівнянням. За ті ж самі гроші т-25 буде "збойок", то т-40ам буде "пчолка". У самого є т-40ам, хотів 15 років назад купить т-25 але поїздив и за $1800 нічого толкового не знайшов, а купив за ці гроші сорокушу и ні разу не пожалів. Так він менш маніврований від т 25 але те що робить двацетьпятка на пределі то на сороківці "лежачи левою ногою" ненапрагаючись. Так, кабина в сороківці неважненька але в лісі добре, лишби колеса проходили. Мені навіть приходилось зимою в снігу на поміч мтз80 виїжджати, він бечкався из 4мя кубами лісу на зіловскому прицепі дві години из ланцюгами на колесах можна сказати на рівній дорозі. Для експерименту емтез відчіплявся я сорокушою чіплявся, навеску вниз, взад дишля в прицепі вивернув в чому МТЗ був безсилий потім навеску повністю вгору и 4 передачу поскільки під колесами лід був, блокировку и коксу и прицепі пішов. Але МТЗ в горанці трохкорпусним плугом в чорноземі оре тільки земля
стугонить двигун мощь. Одним словом поганої техніки немає, кожна для своєї роботи. Накінець приказка українська. " Сів шпак на шпаківню, заспівав шпак півню, ти не вмієш так як я, так як ти не вмію я". Всім здоров'я яка.😀

vasysonyshchuk
Автор

В рф смотрел т25 всегда дороже т40, причем на много

Поравалить-йс
Автор

Де ти бачив Т25 з кабіною, а мова в ідео йшла саме про трактори з кабіною, в робочому стані за 2500 доларів??? Якщо знаєш де такий є і мені доставка буде до 300 доларів то я його куплю. І щоб стан його був хоча б такий що трактор заводиться і їде. Я також інколи дивлюсь на ціни тракторів то Т25 по ціні практично такий як МТЗ 80, може доларів 500 дешевший

БогданШтогун-йи
Автор

Слава Україні, на що варто звернути увагу при покупці т 40?

denxxx
Автор

А як загалом із запчастинами, на т40?Це напевно залишились варіанти з розборками, або донора брать....

ВячеславДудар-эю
Автор

В рот компот, смотрю ролик и оборачиваюсь в лево- такое ощущение, что автор с кем-то у меня за спиной

сергейкузнецов-кки
Автор

Лайк як завжди )) сьогодні переробив реверс по вашому відео, задоволений ))взавтра відео буде на моєму каналі ))

КоляТкачук-шя
Автор

У меня двигатель д 37, на гектар целины, 12литров

sergeymeln
Автор

Там разниця велика. Тормоза т25 гавно коробка слабенька, гідро руля нема а з передком там вопще разна но по орачці соляри візьме одинаковий разход того шо там 1 корпус 35 атам 2-3 35, говорю впевнено того шо вдома йе іт 40 іт 25.!!!

ИванАрендаш
Автор

чувак ти походу не мав т25__він созданий для міжрядного обробітку - в картоплі він себе почуває відмінно, а також в прополці тих самих гарбузів, кукурудзі і тд і тп...

Илья́Му́ромец-дб
Автор

Купи фенда 936 він гіктар 4000 може зробить

Александр-ээю