Cum puteti scapa de melci si limacsi?

preview_player
Показать описание
Moluscocid IRONMAX PRO, moluscocid biologic/ecologic la fel de eficient ca si produsele chimice conventionale, ce actioneaza prin dereglarea proceselor din cadrul metabolismului calciului si combate limacsi si melci cu cochilie.

Bine ai venit! Ma numesc Lese Dorin Ioan de profesie inginer horticol.Daca ai accesat ,,Capsuni din Tara Lapusului" iti recomandam sa ramai alaturi de noi pentru a descoperi o multime de vloguri educative legate de cultura capsunului.
Indiferent daca doresti sa infiintezi o cultura de capsuni sau detii deja una, aici este locul potrivit pentru tine.

Este foarte important pentru noi sa interactionam cu publicul nostru, motiv pentru care va invitam cu drag sa accesati si sectiunea ,,comunitate'' aflata pe pagina principala a canalului in partea de sus. Multumim!

10 videoclipuri pe care trebuie sa le vezi

1.Care este secretul pentru infiintarea unei culturi reusite de capsuni? sfaturi pentru incepatori.
2.Am frezat cu motocultorul la capsuni
3.Curatarea de toamna la zmeur
4.Cum scapi de munca manuala la curatarea capsunilor cu ajutorul motocoasei?
5.Cum sa fertilizezi capsunii cu motopompa?
6.Căpșunii de toamna din Targu Lapus. Reportaj TV
7.Plantatie de capsuni filmata cu drona
8.Prezentare livada de pomi fructiferi
9.Mure de cultura
10.Recoltarea căpșunilor .RECOLTA BOGATĂ
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

Avantaje utilizare Moluscocid IRONMAX PRO

• Capacitate mare de acoperire, calibrare buna, rezistenta la spart, fara praf, masa unitara si densitate mare

• Atractivitate mare pentru melci si limacsi


• Palabiltate echilibrata, daunatorul consuma suficienta substanta activa, fara a consuma mult produs

• Perioada lunga de persistenta, rezistenta la ploaie, efect de lunga durata

• Efect rapid

CapsunidinTaraLapusului
Автор

Salut. Bravo pentru filmulețe și munca depusa. Îmi place ce vad la tine. Dar ai multe și nu am reușit sa vad tot pentru a ma ajuta acuma. Am și eu plantate plantutele în gradina însă am probleme mari, la aceasta ora nu am tufa mai mare de 5 fire de frunza și frunzele mici, ce sa mai zic de fructe... Am fructe cât o zmeura..., am folie, am rupt florile de 2 ori, am sistem de picurare cu apa de ploaie (cât de des trebuie udat?), am stropit de 3 ori cu diferite chimicale, pus drojdie, dat cu crop max, bor, soluție cu lapte, cenușă și totuși plantele sunt mici unele parlite(nu ofilite), aooi multe s-au uscat... 80 stoloni plantati prinși toți apoi după 2-3 săptămâni a început declinul, mai am vro 30 anemici. Suplimentar am o invazie de melci de tot soiul, sunt înconjurat de parcele cu buruieni unde ei se dezvolta agresiv, trec de gardul meu și distrug căpșunile și legumele. Sunt asa de mulți încât nu am unde sa calc mai ales când ploua. Nu fac fata sa ii distrug seara și dimineața tot e plaf deoarece alții revin. Am dat cu ceva granule roata grădinii, dar trec de ele și ajung din nou unde nu trebuie. Cât de des sa dau cu granule? Cât de mare sa fie patul de granule? Ziceai ca e bio soluția însă nu dai lângă plante sau nu am înțeles bine? Nu exista ceva bariere de pus pe gard și ei sa nu se poată cățărat, Nu vreau sa renunț la grădinărit dar nici sa ma lupt cu "vantul". Dacă tot muncesc măcar sa beneficiez de ceva nu doar sa fiu cu sapa zilnic în gradina.... Și roade... Nimic. Asa mai bine cumpăr tot. Restul betonez? nu aceasta e soluția....momentan sunt dezamăgit și simt ca lucrez degeaba. Orice sfat e bine venit. Mulțumesc mult și bafta în continuare.

andreibucur
Автор

Eu am presărat aceste granule pe marginile straturilor....erau tapeni limaxii cind m- am dus sa verific..

elenamalancus
Автор

Este suficient să aplici acest produs pe intervale? Poate că limacsii se ascund sub folie.

florinpeter
visit shbcf.ru