I kaskader av hoder tangerer kardioiden (iPOD: TRYKK)

preview_player
Показать описание
------------------------------------------------------------------
Gamle videoer over samme tema:

--------------------------------------------------------
0:02 Innenfor feltlinje 100 blir det svært "bratt", tett mellom linjene. I praksis treffer du her ormhull i det feltfrie området . Universene du får tilgang til her har ledere som har trofaste barn, barnegreina forsvinner aldri. Dette grønne kartet representerer høgstatusuniversene. Juliauniversene.

Trist å tenke på at jeg er blittflr gammel til å gå i grovt morenelandskap og steingå flomstore elver på fjellet. Må nøye meg med å skrive om «mandelbrotmorenene» i stedet. En trøst er det at disse Universe e kan jeg bevege meg i så lenge hodet funker.

Neste «Stein» viser seg å ha 9- syklus, omløpstall 2. Så følger det steiner med (13,3), (17,4). Nå er «steinene» blittså små at jeg ikke greier å hoppe riktig. Jeg er kommet i ly av en «kjempestein» , som kan tilordnes (4,1). Innunder den bare fortsetter og fortsetter det med den samme kaskaden som jeg har fulgt, antagelig med de samme to aritmetiske tallfølgene: (+4, +1). Jeg legger til noe merkelig:

Hver gang jeg hopper, ser jeg et «drueklaseaktig» sistem av hoder rett under meg. Et nøyaktig utformet binærtre. Binærtrehodene blir mindre og mindre. Binærtreet er slik bygd at alle hodene tangerer det store, sentrale hodet, som har form som en matematisk Kardioide. Den ytre kaskaden i binærtreet forsvinner i ly av den «steinen» jeg hopper til.

6:56
Jeg vil nå studere binærtrærne nære rer. Mellom «Hode(4,1)» og «Hode(5,1)» er det binærtre. Jeg vil hoppe i sikksakk innover i treet, til stadig mindre hoder. Hunderveis kan jeg zoome. Jeg starter med «Hode(4,1).

9:39
Jeg har klatret ned i ormhullet til et Juliaunivers knyttet til et av de minste hodene jeg kom til. Men zoomen jeg måtte bruke gjør at Juliauniverset også er zoomet opp. Derfor justerer jeg parametrene vêd å taste inn passende globale verdier direkte.

11:34
(Syklustall, omløpstall) = (32,5). Merk at barnegreina er i nærheten av lederen, Origo, kun en gang for hver syklus. Det er denne avstanden til Origo som avgjør statusen til dette universet.

11:34
Sikksakkhoppinga gir syklustallfølgen : 4,5,9,14,23. Jeg tror at dette vil fortsette hvis jeg forsetter å zoome.: Neste tall er lik summen av de to foregående. Programmet beregner forholdetmellom nabotallene etterhvert som tallfølgeutviklongen flrtsetter.

Det vil vise seg at følgen raskt går mot en tilnærmet geometrisk tallfølge med en kjent konstant ,phi, som divisor. --- Tror jeg. . . . .

Videoen antyder at denne phi- tilnærmingen gjelder generelt. Jeg tror at når følgen 1,1,2,3,5,8,13,21,,,Fibonacci sekvensen, er så anvendelig i kunsten, er det for den ligger tettest opptil den geometriske følgen med phi som divisor.

§§§§§
tallpar, formel, tallfølge, punkt, Origo, lukkede feltlinjer, feltlinjenummer, fargeflater, "høydekurver", ,"isbreer", sadelflate, maxitr, minitr, person, far, mor, barn, lederen, univers,barnegrein, morgrein, fargrein, generasjoner,
ormhull, Mandelbrotuniverset, kart, lederens barn, universets navn. escape, lederens barnegrein, troløse barn, trofaste barn, nesten lukket 3- syklus, kohort, VIP- universer, Juliauniverser, Fatouuniverser, rang, status, VIP- universer, nesten lukket n- syklus, høystatusunivers, hode, hals, kardioide , pi- tallfølge.
Nye ord:
omløp, omløpstall, kaskade av hoder, kaskadekilder, sikksakkgange, binærtre, phi- tallfølge

Før j
Hodehopping på en modell av hodene ned til Kardioiden, som fargede sirkler lik drueklaser. Mens du hopper kan du lese av to egenskapstall til hodene: syklustall og omløpstall. Et system for valg av hodepar som såkorn for mellomliggende binærtre.
Рекомендации по теме
join shbcf.ru