Java Programlama Dersleri 20 - Encapsulation'ın (Kapsülleme) Önemi

preview_player
Показать описание
Kullandığım 2 adet Sosyal Medya Hesabının Linkleri :

Udemy üzerindeki kurslarımdan herhangi bir tanesine aşağıdaki linke tıklayarak en düşük fiyata kaydolabilirsiniz.
Java Programlama Dersleri , Encapsulation (Kapsülleme) Önemi

Sosyal medyadan takip edin :

Yazılım ve Programlama mı öğrenmek istiyorsunuz ? İşte burası tam size göre.
Java Programlama ,Php Programlama,C Programlama ,Python Programlama ve sayısız ücretsiz eğitim videolarıyla yazılım ve programlama öğrenmenin tadına varın.

Programlama Eğitimlerimiz:

Eğitimlerimizi beğeniyorsanız “BEĞEN” tuşuna basarak bize destek olabilirsiniz.Her türlü yorum ve düşünceleriniz bizim için çok önemli.Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.Videoları paylaşarak ailemizi genişletmemize yardımcı olun.

Yeni videolarımızdan anından haberdar olmak isterseniz bize abone olabilirsiniz.Ayrıca “Bildirim” tuşuna basarak da videolarımızdan anında haberdar olabilirsiniz.

Herkese merhaba.Ben Mustafa Murat Coşkun.Odtü Bilgisayar Mühendisliği 4.sınıf öğrencisiyim.Yazılım Bilimi kanalını programlama ve yazılım öğrenmek isteyen gençlere ve yazılımcılara faydalı olmak ,aynı zamanda Türkiyede yazılımın ve eğitimin yükselmesi amacıyla 10 Nisan 2015 tarihinde kurdum.Şimdiye kadar elimden geldiğince video yüklemeye çalıştım.Bu kanaldaki amacım Yazılım Bilimini genel bir online akademiye dönüştürüp Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz bir şekilde eğitim verebilmek.Ülkemizin gençleri olarak hep beraber yazılımı ve bilimi herkese aşılamaya çalışalım.Var mısınız?

Programlama ve Yazılım Öğrenmeye yeni mi başlıyorsunuz ? İşte yol haritanız.

1.Web geliştirmek ve bu alanda uzmanlaşmak istiyorsanız Temel olarak HTML,CSS,Javascript öğrenmeye çalışın.Daha sonra server-side(sunucu tarafı) diller ile kendinizi geliştirin.(Php,Python Django ,Asp,Ruby On Rails vs.)
2.Mobil uygulama mı geliştirmek istiyorsunuz ? Eğer çok yeniyseniz, ilk başta Python gibi algoritma ve programlama mantığını anlayacağınız bir dille başlayın. Daha sonra hangi ortamda mobil geliştirme yapacağınıza karar verin.IOS geliştirmek istiyorsanız Swift,Android Programlamak istiyorsanız Java öğrenin.Daha sonra Android ve Java geliştirmeye başlarsınız.
3.Masaüstü uygulamaları(Arayüz Uygulamaları) mı geliştirmek istiyorsunuz.Bunun için önünüzde bir çok seçenek var.Python,C#,Java gibi dillerle çok iyi arayüzler çıkarabilirsiniz.
4.Machine Learning ve Yapay zeka ilginizi çekiyorsa yazımı kolay olan ve çok verimli bir dil olan Python size yararlı olacaktır.

Sıkça Sorulan Sorular için videolara yorum yazabilirsiniz.

➤ Programlama’ya Nereden Başlamalıyım ?
➤ Programlama için hangi kaynaklardan faydalanmalıyım ?
➤ Programlama için İngilizce bilmek gerekli mi ?
➤ Programlama Kursları faydalı oluyor mu ?
➤ Programlama Dili olarak X’i mi tercih etmeliyim Y’yi mi ?
➤ Programcılık için bilinmesi gereken konular nelerdir ?

Sosyal medyadan takip edin :

Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

ingilizce ve türkçe dahil 3-5 video izlemiştim ve birşeyler anlamıştım ama şu set methoduna if ekleyip şarta bağlamanız 10 numara bir anlatım farkı. Bravo !

serkannaim
Автор

inanılmaz iyi bir anlatım ya inanamıyorum oop bin mantığını ve kullanımını anlamak için kaç video izlemişimdir ağzına sağlık

tugceyucel
Автор

Hocam gerçekten açık bi şekilde kapsamlı ve düzenli anlattınız şimdiye kadar . Çok teşekkürler :)

barisyigit
Автор

Tesekkurler Mustafa Hocam! Lutfen devam edin, cok faydalaniyoruz... Emeginize saglik...

hasancete
Автор

bu dersi online aldigim bir kurstan defalarca ingilizce olarak dinledim, canli canli da sordum lakin anlayamamistim. anlatiminiz cok sadece guzel oz. tekrar tekrar tesekkurler. keske bu derslerinizi ingilizce olarakta yapsaniz ve udemy gibi sitelere yukleseniz.

dayan
Автор

Klasik bir cümle ama birçok videodan bu konuları seyrettim sizin anlatımınızda somut olarak yerine oturuyor. Emeğinize sağlık

fspecial
Автор

0:35 bizde endüstriciyiz :) ve şuan seçmeli oop alıyoruz

LaGrendeAquilaeMorta
Автор

O kadar güzel örnekledin ki biri sorsa şap diye anlatırım sayenizde

mertcaj
Автор

Tek kelimeyle mukkemmel bir anlatis. Emegine saglik. Good job

salihensarioglu
Автор

Anlatımınız çok güzel Ağzınıza Sağlık.

abdullah_gulluoglu
Автор

Encapsulation'i nasil anlatacaginizi arastirdinizi soylemissiniz, evet ornekleriniz Tim Buchalka ile tam tamina ayni, Turkce olarak dinlemeye deger, guzel anlatiyorsunuz.

NCTaeyongIsNOTurbiasHesmine
Автор

Hocam cok buyuk adamsiniz agziniza saglik

kuzeyerturk
Автор

tebrik ediyorum guzel ders anlatiyorsunuz.

tarikgulsever
Автор

hocam gayet iyi bir şekide anladımm tesekur ederım

musafacankaya
Автор

Hocam cox guzel anlatiyorsuz, tesekkur ederim.

ulviyibra
Автор

Bu lezzet etdi hocam, Azerbaycandan selamlar.

togrulqululu
Автор

Abi bu kadar guzel anlatiyosun ama izlenmen niye bu kadar dusuk, mal mal videolar 10bin izlenir...

mohsumovismayil
Автор

hocam anlamadığım birkaç şey var. 1.si bu işlem sadece bizim grupsal kod yazışımızda başkalarını sınırlandırmamızı mı sağlıyor ? 2.si de öyleyse bile mesela bu yazdığınız mainde düzenleme yapabilen birisi Car ekranında da yapamaz mı yani bizim private yapmamız ne işe yaramış oluyor bu şekilde?

nildumlu
Автор

Ben mantığını anladım . Şunu anlayamadım . Private ve Public dediniz ama onları kullanmadık . İkinci olarak kumanda örneğinde main fonkisyonu kumandanın tuşları mı oluyo ? Yani biz kumandayı kullanırken main fonksiyonunu kullanıyoruz değil mi ? Arkadaki yazılımın ne olduğu bizden saklanmış . O saklanan kodlar da class'lar oluyor herhalde yanlış anlamadıysam .

pehambey
Автор

Hocam bu yol yalnızca değer sınırlandırmaya yarıyormuş gibi geldi. Tamam değişkene erişim için bir katman yaratılıyor fakat kodlama esnasında erişim zorlaşmıyor. İlk cümlemde haklı mıyım yoksa bir şeyi kaçırmış mıyım?

OLUSUM