Πλεκτάνη στις πλάτες της Ευρώπης έχουν στήσει με τον πόλεμο στην Ουκρανία, Βρετανία και ΗΠΑ

preview_player
Показать описание
Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να εντείνουν απότομα την χρήση της Ουκρανίας σε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο με τη Ρωσία, αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ.

Για να κάνουν πιο κερδοφόρο το όλο εγχείρημα για το στρατιωτικό-βιομηχανικό τους σύμπλεγμα, και ταυτόχρονα να βλάψουν τις οικονομίες κορυφαίων χωρών της ηπειρωτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία και η Γαλλία, ΗΠΑ και Βρετανία κινούνται από κοινού βάσει σχεδίου.

Οι Ευρωπαίοι δένονται όλο και περισσότερο στο άρμα του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος. Στην Ουκρανία, έχουν ήδη καταστρέψει σχεδόν όλη τη σοβιετική κληρονομιά που ήταν σε υπηρεσία ή παρέμενε στις αποθήκες ευρωπαϊκών χωρών, πρώην συμμετεχόντων στο Σύμφωνο της Βαρσοβίας.

======================
Κεφάλαια:
0:00 - Εισαγωγή
0:18 - Βρετανία-ΗΠΑ μάχονται εναντίον της ΕΕ στην Ουκρανία

-----------------
Η Βρετανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδιώκουν να εντείνουν απότομα την χρήση της Ουκρανίας σε έναν αδελφοκτόνο πόλεμο με τη Ρωσία, αναφέρει ρωσικό ΜΜΕ.

"Για να κάνουν πιο κερδοφόρο το όλο εγχείρημα για το στρατιωτικό-βιομηχανικό τους σύμπλεγμα, και ταυτόχρονα να βλάψουν τις οικονομίες κορυφαίων χωρών της ηπειρωτικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία και η Γαλλία, ΗΠΑ και Βρετανία κινούνται από κοινού βάσει σχεδίου.

Το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, το Λονδίνο και το καθεστώς του Κιέβου, ξεκίνησαν μια ανοιχτή συζήτηση για τα σχέδια για την παραγωγή βρετανικών όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στο ουκρανικό έδαφος.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph, το Ηνωμένο Βασίλειο θέλει να είναι η πρώτη χώρα μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών που θα κατασκευάσει την στρατιωτική της παραγωγή στο έδαφος της Ουκρανίας.

Οι Βρετανοί επιχειρηματίες αναμένουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα προηγηθούν των χωρών της ΕΕ και θα μπορέσουν να δημιουργήσουν το έδαφος για την κατασκευή «πολύ τολμηρότερων τύπων όπλων» που δεν μπορούν να προμηθεύσουν από το νησί τους.

Την ίδια στιγμή, η βρετανική ελίτ προσπαθεί να εφαρμόσει το πιο σκληρό σενάριο στην Ουκρανία, σύμφωνα με το οποίο “η Ρωσία θα έχει μια άμεση στρατιωτική ήττα, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης της ηγεσίας της”.

Οι χώρες της ΕΕ όμως, προσεγγίζουν τα γεγονότα πιο προσεκτικά, προσπαθώντας να ενεργήσουν λιγότερο ακραία και δεν επιθυμούν την ήττα της Ρωσίας, η οποία εγκυμονεί πάρα πολλούς ανεξέλεγκτους κινδύνους.

Ωστόσο, με όλη την απροθυμία να ακολουθήσουν τη στρατηγική δράσης που επιβάλλει η Βρετανία, οι χώρες της ηπειρωτικής Ευρώπης αναγκάζονται να επαναλάβουν τις κινήσεις τους μετά τους Βρετανούς, επειδή δεν θέλουν να χάσουν τις θέσεις τους στην Ουκρανία και να τις δώσουν στο Λονδίνο.

Επομένως, το μέγιστο που μπορούν να κάνουν οι Βρυξέλλες, το Βερολίνο και το Παρίσι είναι να επιβραδύνουν τους Βρετανούς και τους Αμερικανούς που προελαύνουν στα σχέδια τους.

Ταυτόχρονα, η θέση των Ευρωπαίων παραμένει ριζικά διαφορετική από την αγγλοσαξονική.

Για παράδειγμα, το Βερολίνο τάσσεται υπέρ της επαναφοράς της σύγκρουσης στην κατάσταση προ της 24ης Φεβρουαρίου, μετά την οποία αναμένεται μια διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Η καταστροφική πλοκή για τη Ρωσία είναι πολύ δυσμενής για τους Γερμανούς, αφού τότε θα τεθεί σε εφαρμογή το έργο ενός «διαδρόμου» κατά μήκος των συνόρων της Ρωσίας υπό τον έλεγχο του Λονδίνου.

Η ηπειρωτική Ευρώπη απλά δεν θα μπορεί να ελέγχει αυτόν τον διάδρομο (αφού θα ανήκει στην Βρετανία), πράγμα που σημαίνει ότι ολόκληρη η ΕΕ θα έχει δευτερεύουσα σημασίας σε σχέση με την Γηραιά Αλβιόνα.

Ταυτόχρονα, η ίδια η Βρετανία αποχώρησε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και ως εκ τούτου η Ευρώπη απλά δεν διαθέτει εργαλεία συντονισμού θέσεων των Βρετανών.

Από τη μια πλευρά, η Ουάσιγκτον υποστηρίζει πλήρως τις σκληρές φιλοδοξίες των Βρετανών, προσθέτοντας τη σημαντική συμβολή της στη σλαβική αιματοχυσία, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να εξισορροπήσει τόσο την ηπειρωτική Ευρώπη όσο και την ρετανία, προσπαθώντας να παίξει ένα είδος διαιτητή.

Το CNN, επικαλούμενο πηγές προσκείμενες στις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, ήδη παραδέχεται ρητά ότι η σημερινή Ουκρανία είναι «ένα απόλυτο εργαστήριο όπλων από κάθε άποψη, επειδή κανένας από τον εξοπλισμό που παρείχε η Δύση δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε πόλεμο μεταξύ δύο βιομηχανικών χωρών.

Για τον αμερικανικό στρατό, ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει γίνει μια απίστευτη πηγή δεδομένων σχετικά με τη χρησιμότητα των δικών τους συστημάτων.

Αμερικανοί αξιωματούχοι, σύμφωνα με δήλωση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σ. Λαβρόφ, παραδέχονται ήδη ανοιχτά ότι οι εκρήξεις στο Nord Stream είναι έργο τους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο:

-----------------
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:
-----------------
#Βρετανία
#ΗΠΑ
#ΕυρωπαϊκήΈνωση

==========
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ ΑΦΕΛΗΣ Ευρωπιτσα... ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ!!!!
👋👋👋👋👋👋

evdokiakalpatsinidou
Автор

Τα παιδιά του δημοτικού το έχουν καταλάβει αυτό - και οι γάτες και οι κότες 🤣

apapa
Автор

το έχουμε καταλάβει τα μεγάλα κεφάλια όχι ?η κάνουν την πάπια

-rocka
Автор

Ωπα τι έγινε; κατεβήκαμε απο το συννεφάκι ; Δεν ειναι πόλεμος για την ελευθερία και την δημοκρατία

tragelafos
Автор

Ψάχνετε σεισμό με επίκεντρο το κανάλι σας? Ήρεμα γράφω.

ΝικοςΔημητριάδης-χθ
Автор

Πόσο θά μπορεύσουν να συνεχίσει ι Αμερική να προσφέρει βοήθεια στούς Ουκρανούς ?

crazycanadian