П`ять причин купити трактор Т-25. #трактор #т25

preview_player
Показать описание
#трактор #т25
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

В добрих руках техніка все як нова, маю т25 задоволений. Пригнав з Польщі, сам знайшов Все в оригіналі

samsungs
Автор

Паливну відремонтувати не важко просто плюс майстерні у тому що є стенд на якому можна все відрегулювати, Звичайно є ще багато плюсів, але основні озвучив 👍👍😉

alyoshalevchuck
Автор

Т-25 хороший трактор, щодо повітряного охолодження то воно має свої переваги і недоліки. Так, розморозити такий двигун неможливо але і завести в мороз також неможливо. Я на ЮМЗ проливав мотор гарячою водою і заводив як влітку без жодних проблем з наката, лише б нігрол дав шестерням провернутися а в Т-25 такий фокус не пройде.

БогданШтогун-йи
Автор

Чим кращий тракторець, тим дорокший в обслуговувані, але хочиться кращого,

ІвановичДрузюк
Автор

Такий мотор у мене стоїть на саморобному тракторі (дига), і за 31 рік експлуатації я тільки один раз замінив фередо, і як кажуть Поляки цей мотор недозаїбаня.

ПетроКалита-рз
Автор

Хароший трактор ещо и китайца переживет

ПетрПильневич-фь
Автор

Про расход за 3 года в общем 3 литра за час роботы .

vaneacuvald
Автор

Слава Україні а від чого кабіна на трактора бо вмене така сама але незнаю від чого так трактор добрий тільки реверс є проблема атак все гуд

АндрійШевчук-фг
Автор

А ми неможем дочекатись дощу. Ходить кругом села

ІвановичДрузюк
Автор

Якість Т-25 не відповідає його ціні, а за такі гроші можна купити набагато кращу саморобку або Т-16 з усіма навісними.

KurulovicSVC.
Автор

Був там ммз. Що в тому китайському моторі білоруського невідомо.

petrkusmich
Автор

Є зайві гроші - купуйте все що вам потрібно, але зважайте що з часом приходить прозріння і розчарування . В бюджеті до 3000$ я б краще приглядався до саморобних тракторів, бо за такі гроші нічого живого із заводського купити майже неможливо . Для мене ідеальні міні-трактори то є японці, на другому місці європейці та американці, на третьому місці азіатські, і аж на четвертому місці радянські .

ВасильНемоскаль
Автор

З колією ти, звичайно, загнув. Вона ж у тебе стоїть максимально можлива. Хіба там 1, 65м? Зазвичай ніхто не міняє ні колії, ні висоти наладки. Як виставили, так вона і є. Нема там складних вузлів, є пизде...ь які не зручні. Щоб долізти, то треба пів трактора розворотити.

petrkusmich