Μυστική συνεδρίαση στην τουρκική Βουλή - Αχταρμάς η τουρκική συνταγή για ουκρανικό

preview_player
Показать описание
Θα ενημερώσει των σώμα της βουλής ο Τσαβούσογλου με ρητή εντολή όλοι οι βουλευτές να μην κάνουν καμία δήλωση ...ποτέ
---------
Κλειστή συνεδρίαση για την Ουκρανία στην τουρκική Εθνοσυνέλευση ξεκινά σύντομα.Κατά την συνεδρίαση, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, θα υλοποιήσει ενημέρωση, η οποία θα θεωρηθεί κρατικό μυστικό, ενώ θα απαγορευτεί στους βουλευτές να κάνουν δηλώσεις για τη συνάντηση.

Η συνεδρίαση θα γίνει υπό την προεδρία του αντιπροέδρου Τζελάλ Αντάν.Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας αναμένεται να ενημερώσει το Κοινοβούλιο για την κρίση μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας.

Ενδεικτικό του κλίματος είναι ότι κλειστά είναι και τα γραφεία που βλέπουν προς την αίθουσα της γενικής συνέλευσης στον δημοσιογραφικό διάδρομο της βουλής.

Όλες οι πληροφορίες που δοθούν στη συνάντηση θα θεωρηθούν κρατικό μυστικό. Οι στενογράφοι θα κρατήσουν τα πρακτικά της μυστικής συνεδρίας.

Στη συνέχεια, τα πρακτικά της κλειστής συνεδρίασης θα τεθούν σε φάκελο, θα σφραγιστούν με κερί από τα μέλη της γραμματείας και θα αποθηκευτούν στο αρχείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης.

Επίσης θα απαγορευθεί στους συμμετέχοντες στη συνεδρίαση βουλευτές να προβούν σε δήλωση επί του θέματος.

Γιατί όμως όλα αυτά και τι πρόκειται ακούσουν οι Τούρκοι βουλευτές;
Σύμφωνα με την Washington Post, θα συζητηθεί ένα ευρύ φάσμα συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ρωσίας, από την οικονομία μέχρι την άμυνα.

Για την Τουρκία, η Ρωσία είναι ταυτόχρονα οικονομικός εταίρος και στρατηγικό μοντέλο.

“Η στρατιωτική επιχείρηση που ξεκίνησε η Ρωσία κατά της περικύκλωσης του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία οδήγησε σε ισχυρισμούς από δυτικά μέσα ενημέρωσης ότι οι σχέσεις Τουρκίας-Ρωσίας θα μπορούσαν να τεθούν σε κίνδυνο”, αναφέρει ο Howard Eissenstat από την εφημερίδα The Washington Post.

Σε άρθρο του που επισημαίνει τη συνεργασία της Τουρκίας με τη Ρωσία, αναφέρει: «Ειδικά η Τουρκία, η οποία προτίμησε να αγοράσει το ρωσικό πυραυλικό σύστημα εδάφους-αέρος S-400 το 2017, έχει ειδικές σχέσεις με την Μόσχα.

Οι σχέσεις της Τουρκίας αυτήν την περίοδο είναι σε αδιέξοδο, λόγω των δεσμών με το ΝΑΤΟ, αφού οδήγησαν σε σημαντικές κυρώσεις των ΗΠΑ.

Η Τουρκία δεν θέλει να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ, από το οποίο έχει αποκομίσει σημαντικά οφέλη, αλλά αισθάνεται ιδιαίτερα περιορισμένη από τη συμμαχία του ΝΑΤΟ.

Για την Τουρκία, η Ρωσία είναι και οικονομικός εταίρος και στρατηγικό μοντέλο. Γενικά, η πολιτική της Τουρκίας, χαρακτηρίζεται από περιστασιακές και περιορισμένες συγκρούσεις με τη Ρωσία, ιδιαίτερα στη Συρία και τη Λιβύη, και σημαντική συνεργασία σε άλλους τομείς.

Η Τουρκία, όπως και η Ρωσία, θέλουν να επεκτείνουν την επιρροή και τη δύναμή τους σε μια νέα εποχή πολυπολικότητας και υποχώρησης της δυτικής ισχύος. Σύμφωνα με τον Κορού, οι ελίτ στην Άγκυρα αναζητούν τρόπους να γίνει αυτό στην περιοχή πέριξ των τουρκικών συνόρων, ενώ η ρωσική “εκδίκηση” στην Ουκρανία αντιμετωπίζεται με κατανόηση και συμπάθεια παρά με ανησυχία”, καταλήγει η αμερικανική εφημερίδα.

Αυτό που θα αποφασίσουν οι Τούρκοι βουλευτές σε αυτήν την συνεδρίαση θα είναι ένα σύστημα “ μυστικής συνεργασίας με την Ρωσία με ολίγη από ΝΑΤΟ”, και αυτό είναι και το πιο πιθανό για την Τουρκία και την πολιτική της.

-----------------
Όλες οι τελευταίες ειδήσεις στο site:
-----------------
#Τουρκία
#Ρωσία
#Ουκρανία

==========
Рекомендации по теме
Комментарии
Автор

🤣🤣😅😅😂😂
Πανε να κανουν συμφωνιες με την Ρωσια εναντιον της Ελλαδας και της Κυπρος
Οποιος καταλαβε καταλαβε 😉

panteleimonorfanos
Автор

Συνεργάζονται στον ενεργειακό, αεροπορικό, πυρηνικό, διαστημικό, κατασκευαστικό, αγροτικό τομέα με εκατοντάδες συμπράξεις Ρωσικών και Τουρκικών εταιριών. Σιγά μην διαλύσουν την οικονομία τους οι Τούρκοι για την συμμετοχή στο ΝΑΤΟ.

ChrisVal-huzo
Автор

Είναι γνωστό από παλιά πως η τουρκία είναι οπορτσουνιστής!!!!

thiodorchalkias
Автор

Ειθελα να ξερω ποτε θα ξυπνησουν ΝΑΤΟ και Ευρωπη - επισης θελω να ξερω τι θα γινει τωρα στην Συρια.

georgez