Eerste helft USV Hercules JO13-1 - DOVO JO13-1

preview_player
Показать описание
We begonnen uitstekend aan de wedstrijd, en in de 29e seconde maakte DOVO al de 0-1, na een mooie aanval, en schitterende loopactie.
In de 3e minuut was er een goede onderschepping van een DOVO speler, deze gaf een goede pass aan de linksbuiten, die bedacht zich niet en schoot op het randje van het 16m gebied fantastisch in, met een geplaatst schot over de Herculeskeeper, de bal in de verre hoek, 0-2.
We hielden de tegenstander constant onder druk, en dat leverde nog voldoende kansen op.
In de 7e minuut kwam Hercules voor het eerst in de buurt van onze doelman, maar de DOVO keeper redde bekwaam.
We pakten de draad weer op, en in de 12e minuut was er weer een aanval over links, en de linksbuiten scoorde zeer bekwaam de 0-3.
In de 14e minuut is er een lange bal vanuit het achterveld, en via een knietje van een DOVO speler gaat de bal met een boogje de goal in, 0-4.
In de 23e, 26e en 31e en 34e minuut wordt de score nog verder uitgebouwd tot maar liefst 0-8.
Met een mooie 0-8 gingen we de rust in.